Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa i zagubiona

jaki laptop do 3 tysięcy?

Polecane posty

Gość ciekawa i zagubiona

jak w temacie. prosze o propozycje i uzasadnienia. Bardzo zalezy mi na czasie

Gość podnoszeeee

Gość moze ten....
Laptopy ACER TM4061LMi PM730(1.6)256MB /60GB/ DVD-dual +/- DL/ 15"/ WLAN/ XP Home PL ACER Cena netto/brutto: 3048.36/3719.00 PLN

Gość ciekawa itd
no niby tak ale 256 to mało, a poza tym zalezy mi zeby był do 3 tys :/

Ja mam od listopada Acera 3610 model 3613 Chyba własnie Travel Mate 60GB/ DVD-dual +/- DL/ 15,4 \" krystaliczny m panoramiczny XP Home PL 3 USB, i wejście na kartę Flash z aparatu karta sieciowa wbudowana , mikrofon też :) 512 MB

Gość Acer
5024 WLMi ale nie wiem ile teraz kosztuje może będzie ze 3.000

Gość jestem córką - Pana Kleksa
a asus to jaki laptop?

Gość ciekawa itd
a thosiba?

Gość a TOSHIBA.....
dużo, dużo droższy ale sprzęt bardzo dobry, ale tu trzeba mieć 3000 razy 2!

Gość Andżelika_1979
nie kupuj acera ani asusa to syf, kup jakiegoś hp nawet z gorszą konfiguracją ale co marka to marka

a uwazasz ze ASUS to nie marka???? a po 2 "firmowy" z procesorem Celeron 1 GHZ bedzie lepszy od "nie formowego" z procesorem 1.8 GHZ????

Gość ciekawa itd
nie wiem- nie znam sie na markach. ale gdzies tam zawsze wierzyłam ze beda po prostu lepsze. teraz mam ibm t40 i sie sypie niestety. znajoma ma jakis wynalazek zupelnie nieznany i upada jej sto razy na dzien, zalewa go i on ciagle zyje a toshiby np takie? http://www.karen.com.pl/KatItem.asp?id=25&KatItemCId=3174 http://www.karen.com.pl/KatItem.asp?id=25&KatItemCId=3050

Gość ciekawa itd
poza tym o hp słyszalam dosc niepochlebne opinie, a w acerach podobno combo szybko pada

Gość podnoszeee

Gość znawca sprzedawca
256 to jeszcze standart w laptopach,za laptopy o parametrach obecnych Pc musisz wyłozyc powyżej 5000tyś. pln.widac ze zagubiona jesteś

Gość podnoszeee

Gość dfagsdfgsdg
ja kupowalam w grudniu laptopa HP 512 Ram, pentium M 740 1.73 Ghz, karta graficzna zintegrowana, nie pamietam jaka dokladnie, 2 USB, nagrywarka DVD, bardzo solidna obudowa, nie ma prawa sie zarysowac w zasadzie. sprawuje sie swietnie, dysk mam 60gb, mnie to wystarcza w zupelnosci ale wiem ze juz sa 80gb w tej samej cenie. ja dalam za niego pol roku temu 4200, ale teraz duzo potanialy, mysle ze za 3500 mozesz kupic, warto czasem dolozyc te pare groszy a sprzet bedziesz miec na dlugo.

Gość raz tak raz nie
Czy ten wpis powyżej jest od Murcielago ?

Gość z allegro nie
Ja bym nie ryzykował z zakupem na allegro>To nie jest dobry pomysł, mozna sie niezle sparzyc .Wystarczy przejsc sie do dobrego sklepu takiego jak np. Vobis i tam za rozsadna cene,czasami jest tez duzo promocji - mozna kupic cos dobrego i co ważne pewnego.

Jak chcesz dobrego laptopa, to polecam sklep swiatlaptopow.pl Kupiułam u nich sprzęt bardzo dobrej jakości, obsługa sklepu doradziła mi co i jak i teraz jestem posiadaczką bardzo dobrej klasy laptopa. Dodam tylko, że jhak na sklep z tak dużym asortymentem, mają bardzo niskie ceny.

Możesz sobie iść na wasserman.pl - tam jest spora grupa takiego sprzętu komputerowego do 3 tysięcy. Ja się zakochałam w netbooku z Gigabyte :-D I już nie mogę się doczekać, kiedy sobie do kupię. jest po prostu wspaniały :D