Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cudowna

Jestem pierwsza dziewczyna mojego partnera

Polecane posty

Moj chlopak ma dziescia lat. Niedawno zaczelismy ze soba wspolzyc i po 2 miesiacach przyznal mi sie ze jestem jego pierwsza dziewczyna... Chce podkreslic ze moj problem nie polega na tym ze jestem jego pierwsza bo nawet sie ciesze poniewaz on sobie przysiagl ze zrobi t z ta ktora bedzie kochal :D tylko zee..... moj chlopak nie potrafi zadnej pozycji uprawiac oprocz tej normalnej on na mnie ... probowalismy od tylu ale mu ciagle penis wypada... jestem od niego bardziej doswiadczona ale nie umiem jednak mu pokazac jak ma sie do tego zabrac :( POMOCY!!!

Gość jak mu wypada
to niech sznurkiem przywiąże :)

Gość hmyh
daj mu troche czasu, niech sobie chlopak pocwiczy. nie poganiaj go i nie pokazuj ze ci to przeszkadza bo sie speszy jeszcze bardziej i wogole bedzie dupa. cieprliwosci, wyrozumialosci a wszystko bedzie ok

Gość Koleśśś
Taka dajka doświadczona jest najlepsza na początek

Gość Micola
cudowna....mialam podobny problem! Moj partner byl prawiczkiem i tez nam nie wychodzilo a nawet w klasyku poduszka pod pupe to byl obowiazek! Jednka z czasem sie dotarlismy i nauczylam go jak nalezy niektore rzeczy robic! Poza tym im wiecej seksu, tym ten miesien sie bardziej wyrabia....a wtedy problem znika :)

Gość kxu
Daj mu troszke czasu,nauczy sie Ciebie a Ty jego, jesli sie kochacie to dojdziecie do porozumienia w sferach intymnych:)