Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sok z Zuka

Olejek Rycynowy - JAK STOSOWAĆ I DO CZEGO???

Polecane posty

Gość Sok z Zuka

nom słyszaąłm że olejek rycynwy jest dobry na: -rzesy(przycienmie i wydłuża) -włosy(szybciej rosną) -paznokcie(są mocne i sie nie łamią) oczewiśćie olejek trzeba stosować zewnętrznie tylko niewieim dokładnie jak a mianowići to mam go wmasować w skóre głowy żęby szybciej włosy rosły ale sam olejek czy jakaś miksturka pomózcie !!!!!!!!!!!!!!

Gość karolek potworek -
a wiec jak bedzie pomozecie??

Gość Aneeeczka
Paznokcie-codziennie wcierac na noc Rzesy - pokrywasz na noc jak odzywka-mozesz uzyc czystej spiralki takiej jak do tuszu Mozna lekko podgrzac Wlosy: Maska: 1-2 zoltka, pare kropel cytryny, olej rycynowy 1-2 lyzki mieszasz, nakladasz na glowe, woijasz folia, recznik na glowe i tak z 30 min Poza tym na forum juz cala masa przeppisow

Gość ja też mam pytanko
tą maseke nakłada sie na skóre głowy,czy całe włosy?

Gość rybeczka z kalisza
na całe włosy!!!

Gość a po jakim czasie
są już widoczne efekty stosowania tego olejku na rzęsach? i czy on również je pogrubia?

Efekty na rzęsach widoczne po około 1-2 miesiacach, czasem dłużej, czasem krócej.

Gość dziewczyny nie robcie
tej maseczki z żółtek! to guzik prawda ze pomaga. stosoowalam jakis czas i zamiast mi pomoc to tylko pogorszyla sprawe :o tzn jak sie ja nalozy to robia sie z wlosow dredy :o a pozniej ciezko to domyc a o rozczesaniu nie wspomne :o:o przez to stracilam polowe i tak cieniutkich wlosow :(:( poza tym nawet moja dermatolog powiedziala ze ten sposob powinien juz dawno isc do lamusa.... ja tylko przestrzegam....

Gość a po jakim czasie
no wg mnie również ta maseczka z żółtek może być dobra jedynie dla kobiet które już mają nawet nawet włoski, które nie wypadają i się dość łatwo rozczesują bo mi wypadają niestety apo tej maseczce to już koczmar :(

Gość a po jakim czasie
dzięki rudi za odpowieź :) a czy Tobie na początku rzęsy bardziej wypadały? bo w innym temacie tak przeczytałam i jestem bardzo ciekawa