Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anteclimax

tabletka antykoncepcyjna po stosunku.POMOCY!

Polecane posty

Gość anteclimax

wiem,ze coś takiego istnieje, jak pęknie prezerwatywa można zażyć w ciągu iluśtam godzin zeby nie zajść w ciąże. Czy ktoś wie więcej? ile kosztuje i czy ginekologowie to przypisują bez problemu? i czy na przyklad na wizyte u publicznego ginekologa nie trzeba czekac dlugo tak,że już niemozliwe będzie zapobiegnięcie ciąży w ten sposób?(to dopiero byłby absurd)

Gość Postinor Duo
W zeszłym roku około 70 złotych.Należy zażyć jak najszybciuj.Receptę przepisują nawet na pogotowiu.Zawsze można spróbować kupić bez recepty,a tę donieść później.Ja nie czekam długo na wizytę a w awaryjnej sytuacji poleciałam do gina i bez kolejki weszłam i dostałam receptę.

Gość anteclimax
a czy to prawda ze ona jest bardzo szkodliwa dla zdrowia?

Gość Postinor Duo
Sex jest również szkodliwy,i chemia w jedzeniu i powietrze:)))Zawiera końską dawkę hormonów;ale nie umiera się od tego.Jeszcze klikam i wsio ze mną wporzo:)))

ja w tym roku chyba niecałe 60 złotych płaciłam, również weszłam do giniekologa bez kolejki i od razu dostałam recepte, a co do szkodliwosci to zgadzam sie z poprzedniczką że jest to na pewno dawka hormonów większa niz w jednej normalnej tabletce antykoncpecyjnej, ale np. jesli chodzi o mnie nie miałam żadnych objawów ubocznych.

Gość Postinor Duo
Szczęśliwie ja też nie.Dzieci już mam w domu:)))

Gość bububu
co wy piszecie ze te recepty na postinor tak od ręki dają??Nie wiem jak u was ale w Łodzi to tylko u prywatnego lrkarza mozna isc bo inny taki z przychodni czy ze szpitala nie wypisze recepty.

Gość Postinor Duo
Stosowałam tylko raz,ale nie miałam problemu.Wiem,że i moje koleżanki też nie.Jedna to dostała receptę na pogotowiu,w nocy:)

ja potrzebowałam postinoru podczas wyjazdu na narty, w całkiem obcym mieście poszłam do pierwszego lepszego ginekologa którego znalazłam , wypisał mi receptę bez problemu i zaznaczam , że nie był to lekarz prywatny , tylko jakas publiczna przychodnia..