Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zidane

Charakter wydzieliny po wymrazaniu nadżerki...

Polecane posty

Gość zidane

Hej Dziewczyny, mam pytanko. Tydzien temu mialam wymrazana nadżerkę. Ginekolog powiedzial mi, ze przez pewien czas bedzie ze mnie "wyciekac" duzo wydzieliny. Przez pierwszy tydzien miala ona kolor bialawy, ale od wczoraj zauwazylam, ze jest brazowawa, jakby zmieszana z krwia... Czy ro jest prawidlowe zjawisko?Troche sie przestraszylam czy tam wszystko prawidlowo sie goi. Dodam, ze przestrzegam zalecen lekarza, to znaczy no sex :) Jesli cos wiecie na ten temat i mozecie mi pomoc to czekam na odp :) Buziaki :)

Gość i co mi tam
no czesc ja jakos z 2 lata temu mialam ten zabieg i nic mi nie wyciekalo!!!! bylo wszystko ok!!

Gość zidane
A ja mam, i to całkiem sporo, ale gin mi powiedzial ze tak musi byc. Czy sa jakies inne osoby z podobnym problemem? :(

Gość ja miałam wypalaną nadżerkę
rok temu i pamiętam, że wydzielinę też miałam, była ona zmieszana z krwią. Nie przejmuj się tym, tylko uważaj, bo przez jakiś czas jesteś osłabiona i możesz złapać grzybka. Ja tak miałam dwa miesiące po wypalaniu nadżerki: zachorowałam na anginę i po antybiotykach dostalam drożdżycy :(. Męczyłam się 3 miesiące, ale do tej pory nie mam nawrotów, może dlatego, że dwa dni przed i dwa po miesiączce stosuję Lactovaginal.

Gość ja nic takiego nie miałam
była wydzielina, ale na pewno nie z krwią idź może do innego gina by sprawdził czy wszystko z Tobą ok i wtedy będziesz miała pewność ja na pewno nie miałam czegoś takiego wymrażanie miałam 3,5 roku temu wszystko się super zagoiło i nie mam nawrotów ani nawet jednego stanu zapalnego:)

Gość zidane
Dziękuję za Wasze odpowiedzi i rady :) Mi ginekolog kazał teraz uzywać Sterovagu, a potem Lactovaginalu. W sumie martwilam się tylko ta krwią... A ile gin kazał Wam się powstrzymać od stosunku? Mnie tylko do nastepnej miesiączki, a wydaje mi się, ze to moze za krótko, aby sie tam wszystko zagoiło... Na forum czytalam, że niektórym Dziewczynom nakazano post 6 tygodni.

Gość zidane
up :P

Zdecydowanie wszystko jest dobrze, a te śladowe ilości krwi mają prawo się jeszcze przez jakiś czas pojawiać-więc nie straszcie Dziewczyny! Co do seksu to normą jest minimum 4tygodnie, z czego większość lekarzy zaleca abstynencję od 5 do 6tygodni!

zidane - moze jeszcze kiedyś przeczytasz ten post, albo inne dziewczyny i też wypowiedzą sie na ten temat - ja jestem tydzień po zamrażaniu i moje uplawy też są lekko różowe - napisz proszę jak to przeczytasz - jak to się u ciebie skończył? Tez bardzo sie martwię - daięki za wszystkie odpowiedzi

Gość arletta27
Dziewczyny a to wymrażanie nadrzerki to boli? powiedzcie mi jakie macie wrażenie po tym zabiegu? pozdrawiam

Gość rafciu
Dusigrosz 2016 dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Dusigrosz_2016 François Gautier to skąpy człowiek, który nie ma przyjaciół, ani kobiety. Pewnego dnia życie mężczyzny zmienia się za sprawą dwóch dam: szesnastoletniej Laury, która twierdzi, że jest jego córką oraz pięknej wiolonczelistki.