Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie osiemnastka

jak wyglądała wasza osiemnastka?

Polecane posty

Gość prawie osiemnastka

bardzo mnie ciekawi co sie ogolnie dzieje na takich imprezach,moze opiszecie wasze urodzinki?

Gość uchlałam się jak bela
ale dobrze się bawiłam. tylko koszty mnie wykończyły. wydałam duzo więcej niż planowałam wydać. impreza była w knajpie, ale pijacka fantazja sprawiła, że zaprosiłam do mieszkania wszystkich. nie było rodziców. przez kilka dni nie mogłam się dosprzatać.

Gość dziunia19
w knajpie,,,,,,,,,,o 22.30 solenizantka czyli ja była prawie nieżywa i urwany fillm ratowanie,,,,,,,,,,,,,,,,,obudziłam sie o2 na sam koniec..:DDDD

Gość prawie osiemnastka
czyli własciwie chyba nakzdej osiemnastce tak jest

Gość angel19
czekalam na ten dzien tyle lat... a jak przyszlo co do czego to w sumie nie potrafilam sie cieszyc bylam wymeczona przygotowaniami bo chcialm zeby wszystko bylo idealnie.. zaprosilam prawie 50 osob a itak przyjechalo z 40 tylko ... bo to byl srodek wakacji wiec tu pierwszy cios.. moja przyajciolka byla w pracy za granica drugi cios...i tak jakos bylo ze przez godzine plakalm albo dwie moze trzy... ogolnie nie moge sobie za wiele z tego dnia przypomniec... inni mowili ze bylo fajnie.. a ja jakos do dzis do tamtej imprezy nie jestem przekonana... a co do kosztow to koniec stracilam na nia ok 3 tysiecy jak nie wiecej.... a tez planowalismy z rodzicami duzo mnie... a Ci nie proszeni goscie to calkiem...w sumie nie bylo tak zle ale w moich marzeniach widzialm cos lepszego ... :)

Gość u mnie to był
zwyczajny dzień, taki jak każdy inny, nikt na szczęście nie pamiętał.

Gość bylo super
byla cala moja wspaniala rodzinka impra trwala 2 dni bo wszyscy sa z daleka.a ja 2 dnia okolo 1 w nocy tak sie spilam ze film mi sie urwal. bylo spoko.

ja na swoja 18-nastke pojechalam na kocert marilyna mansona do poznania

znajomi zasypywali mnie niespodziankami przez calutki dzien i poł nocy. na zakończenie upili mnie prawie do nieprzytomności :P ja nic nie planowałam, nikogo nie zapraszałam... wszystko oni załatwili:) nie mogłam spedzic tego dnia w lepszy sposob :)

ja jebe ;/ jak można 3 tysiące wydać na 18??? ja na swoją wydałam z 400 zł max a robiłam w klubie. Nawet spoko było. Robiłam z 3 osobami innymi i ja wszytskiego pilnowalam. To najbardziej mi odpowiadało. 2 swietujacych zmylo sie przed polnoca :P

Gość prawie osiemnastka
eee to ja mam zamiar zabalowac