Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjssssssssss

Co to znaczy trym Skype Me na Skype??

Polecane posty

Gość jjjjjjjjjjjssssssssss

????

Gość ze chcesz gadac ze wszystkimi

jak masz tenstatus to beda do ciebie dzwonci i pisac rozni...ludzie :D uwazaj na turkow, sa oblesni..

Gość jak masz słoneczko
to znaczy, ze chcesz gadac z wszystkimi :) czasem sami zboczency sie trafiaja a czasmi fjni ludzie :)

Gość jak masz słoneczko
no własnie Turasy zaraz sie zakochuja i chca przyjezdzac do Polski ale czasami są fajni np. ze Stambułu bo z wiosek to katastrofa

ja wlasnie rozmawiam z meksykanczykiem i z holendrem, fajni ludzie. ale 80% to zboczency, mimo mojego opisu \"no turkish please\" i tak pisza 10 razy \"hello, very sexy, want talk?\" i to lamana angielszczyzna..ehh...

Gość Parisss
Tak Turasy sa bardzo upierdliwi na skype. W rzeczywistości zresztą też. Ja też rozmawiam z Meksykańcem z Monterey. Fajny gościu i do tego przytojny, i zero podtekstów.

ja teraz z Holendrem, sympatyczny i tez zero podtekstow.. p.s. mam nicka Pariska na innych kontach, maila itd :D witam w klubie

O! Miło, ze jest nastepna Pariss(ka). Czy to ze względu na pięne miasto? Ja tak. :)

Ale opwiem Wam moją historię z jednym Turasem na skype. Poznałam gościa z Oludeniz w Turcji. Zwiedziłam 2 lata temu kawałek tego kraju i bardzo mi się podoba. W tym roku postanowiłam tam wrócić w miejsce w którym jeszcze nie byłam. W każdym razie ten chłopak pracuje w miejscowości obok i jest pilotem paralotni, na której to bardzo ale to bardzo chcialam leciec( w tej miejscowości to norma i raj dla paralotniarzy). No i gadu gadu kilka miesiecy o lataniu i pogodzie, umówiłam się z nim , ze bede leciała z jego firmy i znim konkretnie, aż tu nagle miesiac temu on do mnie :(wczesniej tylko , ze ładna, ładne oczy itp. ze zdjecia na msn i jedno mu wysłalam) \"nie obraź sie ale wiesz ja moim kolegom powiedziałem, ze Ty jestes moja dziewczyna i czy jak przyjedziesz to bede mógł Cię tak przdstawic????? \"Normalnie mnie wcisnęło w fotel!!!! Przez miesiąc Go unikałam na msn az nagle sie pojawil no to ja \"hi\" on \"hi\" i ja sie pytam co go tak długo nie było (chociaz był ale ja byłam niewidoczna) a on, ze pracował i koniec -wyłaczył. Normalnie się obraził , focha dostał. Kumacie takie zachowanie ? Dziecinada. Chociaż gdyby nie to z ta dziewczyna to pewnie bym poleciała z nim. TEraz niech sie w dupe pocałuje. Oni sa naprawde śmieszni i jak im sie cos odmowi to odrazu przestawiaja sie o 180 stopni. Ale ogólnie jest fajnie. Jadę do Turcji za 2 tyg.!!! :) :)