Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nika261

może mi ktoś wyjaśnić dlaczego ?

Polecane posty

Witam wszystkich, mam nadzieję że na tym forum są ludzie bardziej doświadczeni odemnie, dlatego proszę wyjaśnijcie mi coś. W lutym nawiazałam znajomość przez komunikator tlen, w zwiazku z tym że oboje całe dnie spedzamy w pracy (pracujemy na komputerach ) dużo czasu spedzaliśmy na pogaduszkach. Potem doszły rozmowy telefoniczne, spotkania. Mieszkamy daleko od siebie wiec głównym sposobem komunikowania był internet. Początkowa znajomość przerodziła się w przyjaźń. Wszysko było super. W piątek jeszcze żartowaliśmy. Dzisiaj przychodzę do pracy a tu wiadomość, ze ,, z powodów osobistych muszę zerwać naszą znajomość, nie kontaktuj sie ze mna.\" Jak zapytałam dlaczego odpisał, ze nie moze mi powiedziec, ale ma nadzieje ze rozumiem. A ja wcale nie rozumiem, nie mam pojecia co sie stało, poczułam się jakbym dostała czymś przez głowę, albo grała w kiepskiej telenoweli. Chce zerwać znajomość - nie ma sprawy, nie będę się z nim kontaktowac, ale nie rozumiem. Przecież wszystko było dobrze, jeszcze pod koniec ubiegłego tygodnia obiecał ze coś mi przygotuje. Jestem całkowicie rozbita, wogóle go nie rozumiem. Jeśli ktos coś z tego rozumie, to proszę o wypowiedz.

Gość dlugo tak pisaliscie ze soba
??? czy to raczej krotka znajomosc? wiesz cos o nim wiecej?

Gość pewnie sie żona albo
dziewczyna dowiedziała...

Gość owieczka1234
pewnie ma zonke!!!!!!!!!

Gość maupeczka
Pewnie żona przejrzała jego archiwum...

Gość bo prawda jest taka
ze to tylko my sie chcemy kolegowac - oni wszystko wiążą z sexem...nie ma się nawet z kim kolegować

Gość . Nika261.
wydaje mi sie co musze krytycznie przyznac , ze on jorgnąl sie piszac ze mna , ze jestem stuknieta.

Gość na bank jest z kims zwiazany

Gość taka owaka
chcialam cos napisac na temat zony albo dziewczyny, ale wszyscy inni wpadli juz na ten pomysl jak widzisz, wszystkim nasuwa sie tylko jedno rozwiazanie... :o

piasliśmy około 4 miesiace po kilka godzin dziennie. Wiem o nim bardzo dużo. Od zony odszedł kilka lat temu, potem miał dziewczynę z która jakiś czas temu sie rozstał. Byliśmy szczerzy ze sobą i rozmawialiśmy na prawdę o wszystkim, dlatego nie mam pojecia co sie stało.

Gość znacie sie od lutego i w tym
czasie nie wspomnial nic a nic,ze ma kogos?

Gość a skąd wiesz że zawsze pisał
prawdę??

Gość . Nika261.
no coz 4 miesiace to wystarczy dla wytrawnego klikacza by sie podciac co do mojego zdrowia psychicznego. szkoda bede musiala sie nauczyc maskowac.

acha, w naszym układzie sprawa była jasna, zadnych zwiazków, czysta przyjaźń. Żadne z nas nie chciało się z nikim wiazać za dużo przejść , taki był układ na początku tej znajomości.

a dlaczego miałby kłamać ? Nie oto w tej znajomosci chodziło i tylko dlatego ją ciagłam.

Gość pidum pidum
Zona się dowiedziała :-) zajrzała do komórki, archiwum....:-) Proste. Echkobietki ...myślcie , to nie boli:-).

Gość napisz do niego
ze , postapil nieuczciwie, ze mozesz zerwac kontakt,ale zasluigujesz na wyjasnienie. Moze skoro byl wczesniej w stanie sie psotykac z Toba to moze i teraz powinien to wyjasnic prostow oczy.daleko mieszkacie od siebie?

Gość faceci kłamią
z różnych powodów, ale głownie wtedy kiedy robią cos nieuczciwego wobec partnerki... jakoś wytłumaczenie o żonie bądź partnerce jest najlogiczniejsze bo nie chce mi się wierzyć, ze np. dowiedziaqł sie , ze jest chory na raka i za miesiąc umrze...

mieszkamy okoł 1 godziny jazdy samochodem Wiem , ze choruje , ale nigdy nie chciał mi powiedzieć na co. Kiedyś nawet stracił przytomność. Mówił tylko że to poważna choroba, zagrazajaca jego zyciu, ale jej nazwy i nie poda, zresztą ja też choruje dlatego doskonale go rozumiałam, wiec nazwami chorób sie nie wymieniliśmy.

Gość i o co tobie chodzi...
myslisz, że my jasnowidzami jesteśmy i odpowiemy ci dlaczego on nie chce już z tobą rozmawiać??!! :o

a ja mysle ze to bylo zwykle sciemniactwo z jego strony,pobawil sie z toba chwile a pozniej jak cala reszta napisala zonka sie domyslila,lub zaczela domyslac i klops faceci to klamcy i powinnas to wiedziec,wciskal ci ze jest powaznie chory a ty okazalas mu wieksze zainteresowanie i wspolczucie,on sie bawil a ty sie coraz bardziej angazowalas,po za tym jestes kobieta i wiesz ze kobiety sa zazdrosne,wiec \"spedzajac czas z toba\" zaczal ja zaniedbywac i sie kobieta po prostu domyslila,czyli podsumowujac- dalas sie podejsc i teraz cierpisz a gosciu sie w pore wycofal i ma cie gdzies