Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jak napisac smsa facetowi ktory mnie olał, jest twardzielem

Polecane posty

nie odpisał mi ma smsa, dał mi kosza-jak napisac w sposob delikatny a zarazem dajacy mu do myslenia, chciałabym mu dac do zrozumienia ze jest twardzielem, nie czułym, ze dał mi kosza,i najgorsze jest to ze brak reakcji z jego strony na mego smsa, to mnie wkurza najbardziej

Gość jaaaaaaaaaaaa....-
odpuść sobie

Nic nie pisz. Jedynie dasz mu satysfakcję , a sobie dodatkowe nerwy. Wiem z doświadczenia, reakcji brak.

ale ja wiem ze on po czasie i tak sie odezwie do mnie, to nie pierwszy raz.Byłam miła dla niego i słodka- cche aby wiedział co o nim mysle, i chce zrobic to poprzez sms

Gość badz twarda i olej tak samo
tak najbardziej mu dokuczysz a moze nawet co wazniejsze da mu do myslenia

Gość oj blondyna
blondyna, nie rób z siebie ofiary

Gość ale ja musze mu napisac
tylko jak to ująć, aby nie było to wulgarne, bo nie lubie wulgaryzmów

Gość nic nie pisz
i nie odpisuj, to napewno da mu do myslenia

Gość rikitikitak
a pieprz to ;)

Gość profesor krecik
jak juz koniecznie musisz zrobić jakąś akcję , to najlepiej umów sie z jakimś kolesiem i idźcie razem , żeby ten was widział razem ale chyba i tak niewiele go to wzruszy; najlepiej wpuść luz i nie rób z tym nic , bo tylko zrtobisz z siebie głupa

Gość rikitikitak
ale po co Ci jego reakcja? zawsze dostawals to co chcialas?

dał kosza - zachowaj się z godnością. skoro go nie interesujesz, to z pewnością nie interesuje go też to co czujesz i myślisz. niestety

Gość rikitikitak
olej to...wiesz juz jaki jest

nie moge sie umowic z jakims kolesiem, tak jak mi sugerujesz,moj facet mieszka za granica i nie mam takiej mozliwosci, dlatego cche mu napisac bo mnie szlag trafia!!!!

Gość gin gin gin gin
z perspektywy faceta powoem ci ze lepiej zrobisz nic nie piszac.i tak juz go nie interesuje co masz do powiedzenia skoro cie olal.

Gość profesor krecik
to to twój chłopak był ? bo zrozumiałam , że przystawiałaś się do jakiegoś kolesia , a on powiedział "nic z tego mała"; ehh jak to tak wygląda , to znam to uczucie , bo mój były facet co był za granicą też znajazł sobie dziewczynę nową , tak nagle z dnia na dzień; Na koniec chciałam mu jakoś dosrać , ale bez reakcji. Uwierz mi , może teraz ci sie wydaje , że musisz mu koniecznie coś nagadać do słuchu , ale z czasem dojdziesz do wniosku , że w takiej sytuacji najlepiej nic nie kombinować - poczekać , aż samo przejdzie. Bo jego twoje smsy niewiele wzruszą

Gość xxxxxx..
byłam w podobnej sytuacji,wiec przestałam pisac i po jakims czasie zasypał mnie smsami czemu milcze,a ja dalej siedze cicho i go"olewam" niech pozna to uczucie

Gość rikitikitak
a co wy jej tak radzicie ? ona prawie nic nie napisala o tym smsie.. ile czasu minelo od napisania tego smsa, co w nim bylo....jeeeeny,,, ale z was dzieci :o...

Gość prdossa
ale na jakiego smsa ci nie odpisał?co mu napisałaś i jak długo ci nie odpisuje?

ale zrozumcie ja nie chce abyon mi odpisywał, chce wreszcie powiedziec mu co o nim mysle ze jest twardzielem itp,bo nigdy nie miałam odwagi mu osobiscie powiedziec, dlatego chce zrobic to poprzez sms,aby znał w koncu moje zdanie

Gość rikitikitak
ale nic nie wiadomo o tej sytuacji...nie badz idiotką... coś Ci obiecywal? umawialiscie się na coś?

Gość fasolallla
onaaaaaaa czy Ty masz 15 lat? na pewno jesteś bardzo młodziutka i jeszcze niedojrzła...My mamy za Ciebie wymyślic tekst smsa, żeby mu dopiec i zeby było słowo: twardziel? Przeciez to jest smieszne...A poza tym co ty Tak się tego twradziela uczepiłas, my go nawet nie znamy i mamy za Ciebie wyrażac emocje? Lepiej nie pisz tego smsa nawet jak mu napiszesz coś wrednego, to bedziesz smieszna, tak samo jak teraz...przepraszam za słowa krytyki, ale mówię co mysle i czuję, całą prawdę...

Gość amoz
napisz mu ,ze jesteś idiotka

Gość kiiiiiii
no wlasnie,slowo TWARDZIEL ma mu dopiec czy jak?"bo na moj gust to on pewnie nie za ardzo sie przejmie takim epitetem wyszukanym

Gość rikitikitak
to co? odpuscisz? obiecaj ;) ...uuu..poszla sobie

chciał cos odemnie a ja mu nie potrafiłam tego dac.....za to sie obraził,ja pisałam smsy do niego z wytłumaczeniem ze jest to nie mozliwe , ze nie mam mozliwosci mu tego dac,a on sie obraził i olał mnie!!!!!!!!ja jak wariatka sie tłumaczyłam ze nie moge mu tego dac, pisałam , a on chyba mi nie uwierzył bo mi brzydko odpisał i na pozniejsze smsmy odemnie nie zareagował, i to mnie meczy!!!!!

Gość rikitikitak
sluchaj, jedyna rzecz, jaką moze bardzo chcieć facet to jest... a zresztą..niewazne to prowokacja

Gość to zadna
prowokacja.....i nie chodzi tu o dawanie zcegos z dziedziny sexu,,,chodzi o pena inna rzecz(ale to chyba nie wazne w tym wszystkim)

Gość lalineczka
ale o co chodzi? Kasy mu nie pożyczyłaś, samochodu? Obraził się, więc jasne, że Ci nie odpisuje...Przeprosiłaś, wytłumaczyłaś się czemu tego nie możesz zrobić a ten olał... Pewnie masz karę;) teraz Ty się na niego obraż...