Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika123

Do osób które miały wielu partnerów czy boicie się HIV ?

Polecane posty

Gość weronika123

Czy współżyjąc w ciagu swego życia z kilkoma partnerami, dopuszczacie mozliwość, ze zostaliscie zarażeni? czy nikt z was o tym nie myśli!!?? czy robicie sobie testy na HIV? Ja mam 26 lat i mialam w swoim zyciu 4 partnerów. Przyznam, ze mam ochotę pojsc zrobic sobie test :(

Gość klootzek
a ja tez Czy stawianie klootzy na klaty swoim partnerom tez powoduje aids? Stawialem juz okolo 15 klootzy. Czy moge być zarażony?

Gość weronika123
ale smieszne

Gość miałam kilku partnerów
i szczerze mówiąc po kilku latach bycia w stałym związku dopiero zrobiłam sobie badania.

Gość envika
wiekszosc osob beztrosko sobie bzyka :classic_cool: ...do czasu :-O

Gość weronika123
mialam kilku...- a bałas się pojsc na te badania? Ja mam na prawdę stracha. Nie zadawałam się z jakimis podejrzanymi typami, ale kto wie z kim oni się zadawali przede mną.

Gość miałam kilku partnerów
bałam się i dlatego tak zwlekałam. na szczęście wszystko ok.

Gość weronika 123
Tak naprawde troche sie boje bo nie powiedzialam calej prawdy bo dorabiam sobie w weekendy jako panienka do towarzystwa i lubie być dobrze zerżnięta przez kilku facetów w weekend. A jak się trafi murzyn to juz ekstaza bo penetruje mnie przy okazji analnie ale od tego chyba się nie dostaje Ejca co nie? W sumie to byli mili goście i zawsze płacili mili i zadbani ale kto ich tam wie. Lubie to co robie.

Gość weronika123
Jak miło gdy ktoś się podszyje

Gość weronika123
😡

Gość weronika123
ciekawe podszywaczu, jak tobie bedzie wesolo jak cos zlapiesz ... w naszym spoleczenstwie wszystkim sie wydaje ze hiva to maja tylko geje i prostytutki.

Gość podszyw pod weronike123
No licze sie z tym bo jestem gejem i lubie analne przygody w naszym klubie przy zlotej 5. Najbardziej lubie gdy pan kazio palacz kotlowy dorabiajacy u nas jako wykidajlo przerucha mnie wzdluz maski swego trabanta z 1985 roku. Wtedy czuje sie tak swiezo i radosnie ze wszystkie chlopaki z klubu dziwia sie jakiego wigoru dostaje potem.

Gość fajny ale ten drugi

Gość podszyw pod weronika123
A tak na poważne przecierz tych 4 partnerow to przecierz byli twoi faceci i z kazdym znich mialas przygode. Nie sądze zeby to oznaczalo jakies wieksze ryzyko chyba ze ktorys z nich byl kurwiazem. No i przecierz uzywaliscie jakiś prezerwatyw pewnie chyba ze robiłas to bez albo po prostu z pigułka. Ale jesli to jjakies zwyczajne kontakty jakie to bywają w związku nie sadze zeby wieksze ryzyko było.

Gość weronika123
hm...drogi podszywie ;) tak się składa ze jeden z nich był kobieciarzem :( kurde, i wlasnie jego traktuje jako potencjalne zagrozenie. I drugi problem - nie zawsze byly gumki...czesciowo pigułki...

Gość weronika123
przykro to przyznac, ale byla głupia :-(

Gość weronika123
"byłam" miało byc

Gość podszyw pod weronika123
Skoro tak mówisz. Sadzę ze fakt może być ryzyko ale nie panikuj na wyrost .To oczywiscie powazna sprawa ale podejrzenia sa to twoje, przeanalizuj co np ci wiadomo o nim i czy faktycznie mogłby być tak zagrozony bo może masz po prostu stracha wiekszego niż trzeba. BO kobieciarzem że jest nie oznacza ze zadawał sie z dziwkami a po prostu podrywał kobity normalne i z nimi miał kontakt. No ale oczywiscie zrob test jesli cie to niepokoi.

Gość gazrurka
Nie było się kurwić z byle kim to byc nie miałą dylematu.

Gość weronika123
jesli bycie z kim w związku nazywasz "kurwieniem się" to zapewne sam/sama do tego grona należysz :) Chyba ze jestes tym co namiętnie wypisuje "mam 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny" :) Często w życiu jest tak, że zakochujemy się, a potem ta osoba okazuje się byc inna niz nam się wydawało...

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuup
radzę zrobic test, będziesz wiedziala na czym stoisz :) zycze powodzenia

Moja kolezanka miała tylko jednego faceta w życiu. Swojego męża. Zaszła w ciążę i robiła oczywiście rutynowe badania w kierunku między innymi kiły.... Ooops, wynik dodatni... Wielka tragedia, na szczęście dziecko urodziło się zdrowe. Co się okazało, mężulek w delegacji przespał się z kimś, po pijaku... Te osoby, które maja wielu partnerów, z reguły ( nie mówię tu o ludziach, którym wszystko jedno, byle było co pić) są bardziej świadomi ryzyka i zabezpieczaja się częściej. A od męza, czy żony, którym się ufa, nikt nie wymaga badania na obecność... Pól biedy, kiedy to jest kiła, jednak w naszych czasach wyleczalna...