Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggitlen

czy mozna ustawic w opisie gg i tlenie by nie widzila tego jedna osoba z listy

Polecane posty

Gość ggitlen

Chodzi tu konkretnie o moja mame. Nie chce zeby czytała i pytała co to znaczy :-)

Gość ble ble ble ble
usuń mamę z listy i zaznacz pokazuje status tylko znajomym :)

mozna, sluzy do tego jakas wtyczka tlena, chyba z rodziny zahadum. Jak jestes leniwa, albo lewa do instalacji wtyczek w tlenie to Ewentualnie wywal matkę z kontaktów i ustaw \"tylko dla znajomych\"

Gość ggitlen
ale chce miec ja na liscie bo często gadamy, wiec bym musiała za każdym razem jej szukać po nicku

Gość ggitlen
Nie jestem leniwa, ale czy możesz wiecej napisac o ten wtyczce. Skad ją sciagnac?

Gość jak myslisz
ustaw pokazuj stattus tylko znajomym,nie musisz jej usuwać z listy , bo jak klikniesz "na nią" jest tam taka opcja ukryj status przed , to momentalnie nie bedzie widziała twoich opisów

Gość ggitlen
chyba jestem slepa, ale nie widze gdzie jest "pokaż status tylko znajomym" Kombinuje tez z tą wtyczką, już ja zainstalowałam tylko za bardzo nie wiem co dalej

Gość O.o
w gadu gadu jeste taka opcja pokazuj status tylko znajomym a następnie weż na mamie Edytuj i tam zaznacz "ukrywaj przy opcji tylko znajomi" :)

Gość ale gdy
masz ustawione "pokaż status tylko znajomym" to chyba to działa tylko jak masz włączone gg, bo jak opis zostawisz z niedostepnym, to chyba każdy widzi.

Gość ggitlen
tylko ze ja mam tlena :-(

oj siroto wtyczke daj do katalogu pluginy nastepnie poprzez ustawienia programu w tlenie wejdz do wtyczek :zakladka pluginy, powinna byc na samym dole. jakby nie szlo, to napisz jeszcze raz.

Gość ggitlen
To może ten ktoś od wtyczki powie mi co mam robic dalej. Zresetowałam tlena, ale nie widze zadnych nowych opcjii po ponownym odpaleniu

Gość ggitlen
Oki zrobiłam tak, pozaznaczałam haczyki, ale tam jest nadal napis AUTORYZACJA brak Czy tam ma byc? I co dalej?

kliknij okienko, ze na pewno chcesz tę opcję uruchomić zrestartuj tlena zobacz menu kontekstowe danego kontaktu, powinna byc opcja ukrywania, a jak nie , to jeszcze w ustawiniach programu po restarcie powinna sie wyswietlic pod pluginami jeszcze jedna opcja zwiazana z ustawieniami wtyczki. nie mam tej wtyczki zainstalowanej wiec pisze z pamieci.

Gość ggitlen
Shit nic sie nie zmieniło. Tzn juz wczesniej nacisnełam ze chce uruchomic. Najechałam na mame ale nie ma zadnych nowych opcji, a pod pluginami tez się nic nie pojawiło. Tlena oczywiscie zrestartowałam. Ale i tak dzięki Ci mądry człowieku :-)

czemu wszyscy mówią do mnie w rodzaju męskim? przeciez mój nick to nazwisko znanej jezzującej piosenkarki :) zart, zart, zart nie chce mi sie instalowac u się wszystkich wtyczek wiec zapodam Ci tylko linka, a Ty sobie już jakoś dasz rade. Pamietam tylko o umieszcczaniu pluginow w katalogu Plugin(czy jakos podobnie) bo inaczej tlen ich nei bedzie widzaił. a oto link : http://www.tlenplus.webpl.org/?page=zmiany pozdro600