Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajka b

co byście zrobili gdybyście spotkali szatana?

Polecane posty

Gość bajka b

?

Gość Pan Bóg prawdziwy
nakopałbym mu do dupy. natycmaist!!! ale nie wypada:(

Gość a ja spotkałam
w przebraniu dobrego człowieka... nieprzyjemne spotkanie

Gość vallejo
naplułabym mu w twarz:P to ja jestem prawdziwą diablicą:P

Gość k.k.kol
przezegnałabym sie

Gość RAAAAAAA GGRRRRrrr
uklękła bym mu do stóp i błagała o przebaczenie bo tylko ON jest moim PANEM

a on własnie nadchodzi.... niedługo magiczna data... 06-06-06 hahaha dorwie was wszytskich!!!!!!!!!!!

Myślałem już o tym ! I tak jak Myrevin stwierdził ;kwestia Boga byłaby załatwiona ! Można by było (jeśli to możliwe) spróbować dowiedzieć się dlaczego zdradził swego Pana-może tego żałuje,a może Bóg potrzebuje swego przeciwieństwa abyśmy my ludzie mieli WYBÓR ! Dlaczego myślał iż może pokonać Stwórcę,skad mu się wzięła taka myśl Może Bóg sam go do tego \"podjudził \" ? Bo co to za Niebo bez Piekła ?

Gość kikikikiki maupa
Będzie wam odpuszczone, bo sami nie wiecie, co piszecie :P .

Gość anal intrudeer
oddałbym sie mu analnie sieg heil szatan (w skrócie SHS) 🖐️

--> zetkaa Chodziło mi o to że taka egzaltacja jest niezdrowa.Obojetne czy ze strachu czy z radości :o

Gość Maria Juana
Udalabym sie do najblizszego psychiatry i blagala o skierowanie do Kobierzyna :O

Myrevin---> Dlaczego niezdrowa...?? Poprawia krazenie przeciez :D Co bym zrobila to zalezy coby ode mnie chcial... Jakby wygladal strasznie to pewnie bym zaczela uciekac, chociaz biegac to ja nie lubie :P

A jak ludziska naiwne myślicie że będzie wyglądał ;POTWÓR Z KOPYTAMI !!! Jesteście naiwni ! Najlepszą rolą dla Anioła Fałszu i Zakłamania bedzie rola biznesmena-przystojnego,bogatego w drogich ciuchach i takim samochodem ,że nawet nie musi podrywać tych słodkich idiotek w białych kozaczkach-same będą się pchać ! Ludzie może będą mówić ,że \"idzie po trupach\",ale przecież JUŻ NAS DO TEGO PRZYZWYCZAJONO ! Przecież na TAKICH mówi się :MLODY DOBRZE ZAPOWIADAJĄCY SIĘ\" Może nie będzie chciał założyć rodziny,a może mieć dzieci,żeby bliscy nie mogli odgadnąć jego prawdziwej natury! A może to jednak zrobi !? Po szybkiej karierze w firmie,potem w radach nadzorczych zacznie się udzielać filantropijnie;przedszkole,jakieś zawody,sponsoring,potem na coraz większą skalę,ąż ludzie będą o nim mówić w całym kraju-jaki to on dobry ! A potem nastąpi to co najważniejsze; POLITYKA Najpierw jakieś kilka zdań-że ten rząd coś żle robi ,że powinien inaczej bo to jest NIEOPŁACALNE,itd.potem coraz mocniejsza krytyka i wejsie do jakiejś istniejącej partii,lub stworzenie nowej. Rzucając hasła promujące \"lużne i trendy życie bez zobowiązań\",brak odpowiedzialności za następstwa swich działań ,dzięki takim samym jak on dziennikarzom ;\"młodym wilkom \" przekonałby wielkie rzesze młodych i naiwnych do głosowania na siebie i swoją partię ! A po wyborach mógłby wrescie zająć się tym co najważniejsze ;tym żeby ludzie widzieli tylko PIENIĄDZ ! Żeby człowieka oceniano w/g samochodu,mieszkania i ciuchów Żeby człowieka można było wyrzucić z jego domu na bruk Żeby dla sławy i pieniądzy ludzie w TV robili z siebie szmaty Zeby małżeństwa się rozpadały po pół roku,\"bo oni myśleli,że to bedzie inaczej\" Żeby dzieci od znerwicowanych rodziców i nauczyciel uczyły się agresji i nikt ich nie karał ,bo to byłoby niezgodne z \"bezstresowym \" wychowaniem wymyślonym przez jakieś natchnone idiotki po pedagogice które same nigdy nie umiały radzić sobie ze swoimi dziećmi. Żeby sądy i prokuratury łagodnie podchodziły do spraw gangsterów,a ostro traktowały drobne przewinienia ! Żeby wyśmiewano tych ,którzy zachowali jeszcze jakieś zasady moralne Żeby ludzie jedli odpadki,ale kupione tanio ,a odpowiednio reklamowane! Żeby nastąpiły takie czasy,że ludzie byliby napadani za telefon,buty,lub za nic !!! Itp,itd...

Gość gburek
brawo gajowy jeden z niewielu co wysilił się na rzeczową odpowiedź