Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koksik

Prawko- zdajesz, zdałeś wejdź prosze !!

Polecane posty

Gość Koksik

W poniedziałek zdaję Prawko i strasznie się denerwuje pierwzy raz podchodze :) Powiedzcie czego najbardziej sie wystrzegac na tym egzaminie i wogóle ! Acha i czy może ktoś mi powiedzieć jak i co robi pokolej przed rozpoczęciem egzaminu :/ Muszę se wszystko ułożyć w głowie :(:(:(

Gość mala myszka z niemiec_
ja oblalam teorie bo ze stresu mi sie wszystko popieprzylo!ale nie boj sie ,tak zle nie jest ;)

hej, wpadnij na gg jak chcesz wiedziec, bo szkoda topiku. ja mam prawko od sierpnia.

Gość Koksik
hyhyh no ja wiem ale wszyscy tak z góry zakładają a pierwszy raz to pewnie nie zdarz to co już jestem przekreślona :(

zdarza się zdarza, ja zdałam za pierwszym razem miesiąc temu ;) po pierwsze - przygotowanie do jazdy - czyli najpierw egzaminator zapyta Cie o płyny eksploatacyjne, zajrzysz pod maskę i pokażesz gdzie co jest - spryskiwacz, chłodnica, zbiornik na płyn hamulcowy i wlot do miski olejowej i bagnet którym sie sprawdza poziom oleju potem światła, z pewnością egzamionator Cię poprosi o włączenie ich kolejno potem wsiadasz do samochodu i najpierw ustawiasz fotel, potem lusterka, potem pasy, uruchamiasz samochód, włączasz jedynkę i luzujesz hamulec ręczny zresztą zasady praktycznego egzaminu zawsze są tłumaczone tym którzy zaliczą teorię, więc będziesz wiedziała co robić po kolei a na mieście powiem Ci tak 1. trzymaj sie prawej strony jezdni, choćby były dziury i kałuże, nie rób slalomu żeby to ominąć, najwyżej po prostu zwolnij 2. patrz na znaki 3. uważaj na drogach jednokierunkowych dwupasmowych, bo zawsze będą Ci kazali skręcić w lewo, wtedy musisz zmienić pas na lewy, uważaj żebyś nie skręciła z prawego w lewo :D 4. uważaj żebys w trakcie jazdy przez przypadek nie włączyła świateł awaryjnych, na przykład jeśli masz elektryczne szyby, to sobie je otwórz juz zanim ruszysz żebyś potem w nerwach nie szukała przycisku 5. generalnie uważaj przy wyjazdach z drogi podporządkowanej, zawsze lepiej dłużej zaczekać niż zostać posądzonym o wymuszenie pierwszeństwa 6. nie podejmuj decyzji o wyprzedzaniu, sama zawsze coś \"wymusisz\" albo będziesz zbyt blisko skrzyżowania no i nie denerwuj się, choć wiem że to niełatwe :) a czmu topik jest na antykoncepcji ? :D;) powodzenia!

Gość aaabbbbbbcccccddddd
mam 18 lat jestem kobietą i zdalam za 1 razem !!

Gość Koksik
Właśnie wróciłam z jazdy od rana jezdziłam autkiem i sobie przypominałam te wszystkie cholerrrrrrne zasady :D:DD :] Dziękuje dziewczyny za te wszystkie dobre rady :D:D:D P.S Laurka topik jest na antykoncepcji przez moją nieuwagę :/

Gość Justynka_19
Jak ja się cieszę że to już za mną... Ile się stresu najadłam!!!