Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatka_

Tapetka na pulpicie, prosze o pomoc!!!

Polecane posty

Gość Agatka_

Chcialabym ustawic sobie na kompie jako tapetke dokument z worda, napisalam soebie tekst ulubionej piosenki, zrobilam ladne tlo i chcialaby zrobic terz z tego tapetke na pulpicie, jak to ustawic? Pliz, pomozcie!!!

nie wiem, czy o to tylko pytasz, czy ja nie rozumiem czegoś: zakładam, że masz xp klikasz prawym przyciskiem myszy. wybierasz właściwości, później pulpit. następnie przeglądaj i otwierasz folder, w którym masz tą tapetę. ale jakie ona ma rozszerzenie? bo nie wszystko możesz jako tapetę ustawić, to zależy od rozszerzenia. tak mi się wydaje...

moim zdaniem powinnas sprobowac tak: otwórz dokument ten który chcesz miec na pulpicie, i zrób screena ( tzn nacisnij klawisz Print Screen a nastepnie otwórz painta i z menu edycja wybierz wklej). Zapisz obrazem pod dowaolna nazwa. Teraz klikasz prawym przyciskiem na ekran i wybierasz wlasciwosci. Kolejny krok to PRZEGLADAJ i wskazujesz lokalizacje zapisanego wczesniej obrazka i dalej to juz napewno wiesz :) 🖐️ :)

Mozesz zapisac dokument jako htm (strona web - czy jakos tak ;) ). XP przyjmuje taki format na tapetę.