Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość susia19

Czy rejestrował sie juz ktos jako kandydat na studia? pliss help!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość susia19

Nie wiem co mam z tym robic....chyba musze sie zarejestrowac ale składam papiery na studia zaoczne (papiery przyjmuja od 28 do 8 wrzesnia) i nie wiem czy juz wypełnic elektornicznie....chyba trzeba wysłac teraz....orientuje sie ktos??

Gość AAACH
no skoro taki masz termin to musisz

generalnie to na studiach prywatnych i zaocznych liczy sie kolejność zgłoszen, ale i tak to się liczy dopiero jak dostarczysz maturalne :). Ja z uczelnią prywatną zrobiłam tak ,że już zlożyłam wszystko co tam trzeba poza świadectwem maturalnym. Zobacz czy kolejność zgłoszeń jest ważna, bo np. na państwowej mają gdzieś kiedy złożyłaś świadectwo (oczywiście trzeba w terminie ;) ), bo i tak ważne są wyniki

hej po co złożyłas już wszystko oprócz świadectwa??? wiesz nawet nie wiedziałam że tak przyjmują bo z tego co wiem to nie bardzo chciali...hmmmm a nie prościej byłoby złożyć wszystko na raz??? zalezy oczywiście też od tego w jakim mieszkasz mieście bo ja np musze kupę km dojeżdżać do uczelni na które składam...

bo czasem jest tak że pierwszeństwo mają Ci którzy wszystko poskłądali wcześniej. A tak na serio to ja też mam daleko, ale wydał mi się to extrapretekst na weekend w Poznaniu ;-)