Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agatha christie

zmniejszenie wielkości pliku zdjęcia

Polecane posty

czy ktoś mi może poradzić jak zmniejszyć wielkość pliku zdjęcia, w jpeg-u ma ono 3,11mb, a ma być ca. o połowę mniejsze:( weszłam we właściwości i atrybuty, ale skompresowanie nie zmniejszyło fotki, pewnie coś skopałam:( proszę o pomoc

bombo, dziękuję, ale jako co mam otworzyć te zdjęcie, bo w jpeg nie mam narzędzi? przepraszam za durne pytania, ale jestem kompletną ignorantką:)

cóż, mam windowsa, zdjęcia aparat (na szczęście bez mojej pomocy;) ) wrzucił do moich obrazów no i stamtąd usiłowałam je gdzieś wysłać, ale okazało się to być niemożliwe... będę szukać, ale nie widzę ( może najwyższa pora sprawić sobie silniejsze okulary?:classic_cool:;) ) dziękuję raz jeszcze:)

Gość ehueh
Ja tez uwazam ze najlepszy jest bezplatny i prosty w obsludze infranview.

pracuję na cudzym kompie, więc i tak szczytem bezczelności było tu wrzucenie moich zdjęć, dlatego też, nie chcę już instalować żadnych programów, bo wiem, że właściciel nie byłby zachwycony:( z tym zmniejszeniem zdjęć, myślałam ja - komputerowa analfabetka - że to nie będzie żaden problem;) dziękuję za dobre chęci 🌻

pomimo wiszącej nade mną groźby utraty życia- ściągnęłam ww. program, teraz - dobrzy ludzie- powiedzcie mi proszę, co w nim mam zrobic, by uzyskać pożądany rozmiar zdjęcia:)

Gość Jeff Colby
teraz to ty sie bujaj :p