Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .-.--.-.-.-.

Czy pewność siebie jest największą zaletą faceta?

Polecane posty

Gość .-.--.-.-.-.

Gość czasami jest wadą
:)

Gość no to bardzo pomaga
i dobrze wyglada, nie powiem mi sie to podoba:) ale znam dziewczyny, które to wkurza bo uważaja że to odrazu jakis figo-fago

Gość Marylka B
Mój chłopak wiele razy zachwiał moim poczuciem pewnosci, jest bardziej pewny ode mnie w wielu sprawach, denerwuje mnie to jak mi cos pokazuje ale z drugiej strony naprawde bardzo go za to lubie

Gość mała foczka
ja tez lubie jak facet jest pewny siebie, tak z umiarem

Gość Lizuska 25
a mnie tam sie podoba kazdy facet który jest pewny siebie

Gość ulozony swiat
czasami jest wadą nie pewnosc siebie sama w sobie jest wada tylko zbytnia pewnosc siebie bo to prowadzi do tego ze kobieta staje sie niewolnikem takiego faceta, ale o to chodzi przeciez wy chcecie miec kogos dominujacego, a tylko pewny siebie moze byc dominujacy

Gość tuuusia
jest róznica między pewnością siebie a zarozumialstwem ta pierwsza cecha jest np. dla mnie konieczna u faceta druga jest wadą nie lubię nieśmiałych, zakompleksionych, niepewnych, nigdy nie lubiłam, brzydzą mnie. W końcu chcę faceta a nie niewinną panienkę. pewni siebie mężczyzni zawsze będą mieli łatwiej w życiu: wśród kobiet, wśród kolegów, a także w życiu zawodowym podsumowując - tak, jest to jedna z najważniejszych cech

Gość ulozony swiat
a ja mam przeblyski pewnosci siebie zarozumialstwa jak i niesmialosci, ciezko mnie rozszyfrowac taki wariat jestem

Gość niezly gostek
jest moze najwazniejsza rzecza, bo taki brak pewnosci siebie w lozku prowadzi do porazki, a kobiety tak samo lubia seks jak faceci

Gość e-isabeth
to nie tak ma nie sluchac ex, bo ona falszywie radzi ona mowi, ona gra ja cie kocham i zasiewa w nim niepewnoscalbo gada to byla wpadka jak fakty mowia ze uplanowane, powinien powiedziec jej co mysli na ten temat a nie przytakiwac, tak masz racje masz racje, a ona taka glupia ze hej potem mowi, nie nie spotykaj sie z dzieckiem ma dzidka, i takiej glupiej daje sie rzadzic// pomiatac/ ze jets niedojrzaly/ ona sama niedojrzala ten tekst z dizakidem to pokazuje, ona wogole sadzi wszystkich wedlug siebie