Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suuuuu......

Czy im kobieta łądniejsza tym bardziej się ceni i trudniej ją zdobyć facetowi?

Polecane posty

Gość suuuuu......

Gość Niee - tym więcej trzeba...
zapłacić.

Gość suuuuu......
chodzi mi o to czy im ladniejsza kobieta tym wyzsze ma wymagania w ogole od zycia, w tym od faceta?

Gość eep
Im ladniejsza tym prozniejsza - tu wystepuje bardzo wyrazna zaleznosc ... :)

Gość do eep
co Ty gadasz eep? :o

Gość CYTAT
____________________________________________________ "LUBIMY LUDZI WRAŻLIWYCH ALE NIEDOSKONAŁYCH:)"

Gość do autora/ki
czemu zadajesz to pytanie i jaka jest Twoja płeć? jeśli chodzi o odpowiedź na pytanie- po części na pewno tak jest, ładna kobieta może wybierać...

Gość nie wszystkie są próżne
nie, nieprawda. Ja jestem bardzo ładna. Zdaję sobie z tego sprawę i inni też mi to uświadamiają, a jednak mam mnóstwo kompleksów i dopiero teraz trafiłam na fantastycznego faceta. A wcześniej wydawało mi się, że nie zasługuję na tych fajnych facetów...

Gość suuuuu......
moja plec jest meska a zadaje to pytanie bo zastanawiam sie czy mam szanse na ladna dziewczyne

ależ nie.....:D to wszystko zależy od charakteru....;) ja np: chyba nie jestem ładna [bo nie mam powodzenia] ale mam za to wymagania - mężczyzna powinien: 🌻 być inteligentny 🌻 mieć większą wiedzę niż ja 🌻 być dobrym kochankiem 🌻 odnosić sukcesy 🌻 być odpowiedzialny 🌻 uprawiać więcej sportu niż ja 🌻 mieć wysoki wzrost > pochodna mojego kompleksu - mam 158cm :O na razie tyle......;)

Gość eep
Nie "gadam" tylko pisze jak juz. A co pisze - mozna latwo przeczytac zamiast glupio sie dopytywac.... Nie chcialbym zbyt ladnej kobiety bo w zyciu nie uroda jest wazna (jesli ma sie nie skonczyc na kilku tygodniach). A czy latwo zdobyc ? Kazda kobiete latwo zdobyc gdy sie wyczuje jej priorytety ... Tylko po co to cale zdobywanie ? Nie lubie sie pchac tam gdzie wszyscy leca jak muchy do miesa ...

Gość do eep
prawda jest taka, ze jak sie facet zakocha to mu zalezy i sie eep tak nie frustruj

Gość koralgolinka
taka pusta ladna kobieta wcale nie musi byc taka jak Wam sie mezczyznom wydaje ! stereotyp glupiej blondynki jeszcze niestety istnieje ale nie jedna barbi ma w glowie wiecej niz przecietna dziewczyna!

16:11 koralgolinka kobiety ktore maja wysokie mniemanie o sobie i sa pewne swej urody napewno nie zwruca uwagi na przecietnego faceta! nie ukrywam ze zdarzaja sie wyjatki ale jest ich malo! dla takich kobiet przewaznie liczy sie to co ten facet posiada a pozniej dopiero to co soba reprezentuje! ale powtarzam jeszcze raz sa wyjatki! 16:13 suuuuu...... zarowno to jak i to 16:09 jasne raczej nie bo nie ma w czym wybierac, jest z takim facetem ktory ja chce. standard to inteligentny, przystojny, dowcipny, opiekuńczy, wrażliwy przemawia za tym ze lepiej miec brzydką-duzo wiecej z niej pozytku i przyjemnosci 16:20 Fizjo studia bo wiesz, zaobserwowalam po sobie i po innych ludziach, ze uroda a dobor partnera nie ida w parze. Tzn czesto ladna dziewczyna jest urzeczona chlopakiem ktory niie gfrzeszy uroda. To zalezy tez przeciez od tego czy dziewcyna ceni bardziej wnetrze czy wyglad! (niezaleznie od swej urody)

Ja jestem ladna, tak mi mowia przynajmniej kolezanki i koledzy no lubie tez siebie. Mam tez swoje wymagania,ale nic wygorowanego niz inne dziewczyny...Nie oczekuje supermena bo sama superwoman nie jestem,po prostu mam ladna buzie i figure. Mysle jednak ze uroda to rzecz gustu. Poza tym niby te \'ladne\' dziewczyny moga miec klopot w znalezieniu wartosciowego faceta. Ja sie boje ze przycuagne kogos kto patrzy tylko na moja urode i ma w d.. charakter :(

popieram wypowiedź: koralgolinka 🖐️ zupełnie nie wiem jak mozna łączyć kolor włosów z jakimi kolwiek cechami charakteru czy osobowości. przeciez to zupełnie nielogiczne: umysł i kolor włosów to dwie rózne rzeczy i jedan nie ma wplywu na drugą 🌻

Gość eep
Kto twierdzi ze sie frustruje ? Na swiecie wystarczajaco samotnych fajnych kobiet. Dzieki temu zreszta, ze wszyscy faceci leca na lale :)

Gość ulozony swiat
eep ladna tez mozna dobyc, ale wystarczy jeden blad i juz jej nie ma, a brzydka moze ci pewne bledy wybaczyc, ladna raczej nie, nie martw sie te super kobietki tez nie maja super zycia, czasem trafiaja na typowych uwodzicieli ktorzy chca tylko jednego, taka kobieta mysli, ze zlapala swiat za rogi, a tu gostek chcial sie zabawic i pewnie tak jest, spory odsetek tych pieknych dostalo naprawde po dupie i tym brzydszym faceta jest trudniej, taka mysli tylko o tym, ze znowu sie jakis napatoczyl co chce ja przeleciec i trzeba sie duzo starac zeby osiagnac cel

Gość Bri
Autor topiku zadał nie właściwe pytanie. Kobieta im inteligentniejsza i mądrzejszy tym się bardziej ceni i trudniej jązdobyć facetowi. Wiadomo, że taka kobieta jużma ygórowane wymagania. A wiadomo,ze uroda z inteligencją w parze rzadko chadzają .

Gość Bri
*niewłaściwe *mądrzejsza *wygóorwane

Gość morski entuzjasta
a mi się wydaje , że e ładniejsze zachowuja sie jak księzniczki , wyzej dup.e maja niż sraja

do autora: masz szansę. :) A tych co chcieli Cię przekonać, że szansy u ładnej nie masz, nie słuchaj. Oni wszyscy opierają się na przestarzałych poglądach :D Powodzenia życzę i odwagi w pokonywaniu swoich lęków przed "ładną dziewczyną" ! 🖐️

Gość taki tam sobie facecik
I kobieta ładniejsza tym więcej kosztuje. I protesty na nic się nie zdadzą bo taka prawda jest !!!!

hmm moze im bardziej o siebie dba i ma przywiazanie do markowych rzeczy{cool] hmm ja jestem srednio ladna choc nie brzydka a wymagania mam ogromne.... i ejstem niedostepna a wymagania to: uroda,odpowiedzilanosc,uczciwsoc,wrazliwosc,opiekunczosc, zaradnosc,pracowitosc,inteligencja,majętnosc no i hojnosc :classic_cool:

Gość gangrenaaaaa
nie ma reguły - jest całe mnóstwo prześlicznych szmat, których nikt nie ceni, nawet one same.

Gość jeśli mówisz o supermodelkach
- to jasne, mają wymagania, cenią się...mogą mieć wszystko i każdego ale jeśli mówisz o zwykłych dziewczynach to: 1. uroda rzecz względna- dziewczyną którą się tak zachwycasz dla niektórych może być mało pociągająca- bo preferują inny typ, po prostu 2. rozróżnijmy- uroda a "zrobienie się". Mówisz o dziewczynie, którą natura obdarzyła atutami czy o dziewczynie, która ubiera się modnie i drogo i prowokująco, spala na solarce i ma gruby makijaż? 3. zalezy jakiemu facetowi;) inteligentny, intrygujący facet- żeby był największym brzydalem świata- może zdobyć prawie każdą kobietę;)