Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chłopak Marzenie

Zostań ze mną, jesli mnie kochasz

Polecane posty

Czy wierzysz mi, czy kochasz mnie Czy jesteś ze mną, bo tak chcesz Dlaczego ja, dlaczego Ty Jakim chciałabyś, bym był Nie umiem nic, niewiele wiem I często nie jest tak, jak chcę Co każdą noc, gdy przy mnie śpisz Chcę ci oddać wszystkie dni Zostań ze mną Jeśli kochasz tak jak ja Kwiaty zwiędną A miłość będzie trwać Zostań ze mną Mimo wszystkich moich wad Zostań ze mną Pomaluj szary świat Nie boję się trudniejszych chwil Całować będę Twoje łzy Przytulę Cię, wypieszczę ból Kiedy zechcesz, będę Twój Opowiem Ci każdego dnia Codziennie inną piękną baśń A kiedy noc upoi snem Nie pozwolę zbudzić Cię

Gość folre
a może jak opowiadałeś te bajki to trochę przesadziłeś, wiesz za dużo bajek......

Znów siedzę tu i piszę o tobie. Złych myśli tyle chodzi po głowie. Telefon milczy, juz nie zadzwonisz. Oddalasz się, dla czego to robisz? Teraz wiem, na pewno to wiem. Proszę wróć Bez ciebie nie ma mnie. Wystarczy gest, wystarczy słowo, by z toba być, na zawsze z tobą Ref: Tylko ty w moich snach Tylko ty cały świat Tylko ty, bo właśnie ty jesteś tym czego chcę Tylko ty sprawiasz, że Tylko ty, kocham cię Tylko ty, bo właśnie ty jesteś tym czego chcę właśnie ty jesteś tym czego chcę właśnie ty jesteś tym czego chcę Czy ból mój nic ne znaczy dla ciebie? Ja czuję też, czy ty tego nie wiesz? Już dosyć mam czekania i wspomnień. Dla czego nie potrafię zapomnieć? Teraz wiem, na pewno to wiem. Proszę wróć Bez ciebie nie ma mnie. Wystarczy gest, wystarczy słowo, by z toba być, na zawsze z tobą Ref: Tylko ty w moich snach Tylko ty cały świat Tylko ty, bo właśnie ty jesteś tym czego chcę Tylko ty sprawiasz, że Tylko ty, kocham cię Tylko ty, bo właśnie ty jesteś tym czego chcę Właśnie ty jesteś tym czego chcę Właśnie ty jesteś tym czego chcę Tylko ty Tylko ty Właśnie ty jesteś tym czego chcę Tylko ty Tylko ty Właśnie ty jesteś tym czego chcę

Gość ROZ
CO TO JEST ? BO MNIE SIE PODOBA

Gość folre
wiesz co ładne to, ale pisząc na forum raczej nic nie zdziałasz w tej sprawie, kuj żelazo póki gorące, co z tego, że my już wiemy...a ona?

Gość Jekaterinka
Czyżby knedliczek?:P

Gość folre
ha ha, ciekawe co masz jeszcze dla nas tylko nie zaskocz nas jakimś hitem z radia Maryja

Gość folre
dziś dzień na smutno?

I feel it in my fingers I feel it in my toes Love is all around me And so the feeling grows It\'s written on the wind It\'s everywhere I go Oh yes it is … So if you really love me Come on and let it show Oh … You know I love you, I always will My mind\'s made up by the way that I feel There\'s no beginning, there\'ll be no end Cause on my love you can depend I see your face before me As I lay on my bed I kind of get to thinking Of all the things you said Oh yes I did … You gave your promise to me And I gave mine to you I\'ll need someone beside me In everything I do Oh yes I do … You know I love you, I always will My mind\'s made up by the way that I feel There\'s no beginning, there\'ll be no end Cause on my love you can depend Got to keeping it moving … It\'s written in the wind It\'s everywhere I go So if you really love me, love me, love me Come on and let it show Come on and let it show

Gość ZNAM GO
MARIUSZ ?