Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Some Bizarre

Czy kobietom po ciąży lagodnieje charakter?

Polecane posty

j.w... pytam teoretycznie....Niestety od przyszlego roku wychowawczynią moze byc njamniej lubiana nauczycielka w szkole :O coz wraca po rocznym prawie urlopie macierzynskim...sprzed ciazy miala opinie wrednej zlosliwej czepiealskiej sie o byle co jędzy..choc juz gdy byla..w ciąży robila awantura o byle co..np:o to,ze ja mam troche zamaszyste neiwyrazne pismo w zeszycie(nawet go nie sprawdzala:P) a raz komus o to,ze przez pol minuty usiadl tylem do niej,bo chcial od kogos dlugopis pozyczyc:P gdy tylko poszla na urlop wszyscy odetchneli z ulgą i niekrywaną radoscia:P wiec czy kobieta jak juz to dziecko urodzi:P to jakos lagodnieje,jest mniej chamska i awanturnicza:P ech ale mnie kongo bedzie czekac za 3miechhy juz:O

Gość kolejny idiotyczny stereotyp
Nic im nei lagodnieje :O Moja mamam podobno przed ciaza byla tylko odrobine nerwowa, teraz jest najwiekszym cholerykiem jakiego znam :O Mam 25 lat a jak wpadnie w szal nadal sie jej boje :O Podejrzewam, ze ta zlosliwosc moze sie nawet zaostrzyc !

oł noł:O i tak 2lata mam sie meczyc...co niektorzy mieli przed lekcją z nią bole brzucha itd ze strachu,...tera pewnie wszyscy :P:O 😭