Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kvanilla

brak poczucia własnej wartości

Polecane posty

Gość kvanilla

he, proszę pomóżcie mi. Jestem uzależniona od mojego faceta do tego stopnia że nie pozwalam mu sie beze mnie nigdzie ruszyć. Jestem zadrosna o każde słowo które zamieni z koleżanka z pracy. Myślę że wynika to z tego że całkowicie straciłam poczucie własnej wartości. Ponieważ ten mój brak zaufania do niego niszczy nasze małżeństwo wziełam się za siebie ostro. Stwierdziłam , że muszę mieć swó jswiat, swoje pasje. Problem w tym że ja nie mam żadnego hobby. Plis poradzcie coś? Jakieś tanie hobby

korespondencja z dziennikiem \"Fakt\" a tak na serio - to musi być coś co TY polubisz nie znam Cię, nie wiem, co Cie zainteresuje jest pełno \"tanich\" hobby

Gość dziewczynka malinka
Mieć co tylko dla siebie w związku to bardzo ważne żeby zachować pewną odrębność.Masz komputer i serfowanie po sieci może byc takim zajęciem tylko dla Ciebie i Twoim(u mnie tak właśnie jest),do tego chodze z psem na spacer wieczorem i na polanie spotykam się z innymi właścicielami psów i też zawsze tam chodze sama,pozatym spotkania z koleżankami (tylko babskie spotkania).Jest mnóstwo rzeczy które można robić tylko samemu,może to być nawet codzienny spacer dla zdrowia.

Gość gerarda
a pracujesz?może poszukaj sobie jaiejś pracy?

Gość olalalla
zmień się, lub swoje podejście bo odejdzie do innej:)

Gość kvanilla
probuje sie zmienić, zaczelam codzienniie ćwiczyć, staram sie byc dla niego interesujaca i nie taka upierdliwa ale kiepsko mi to wychodzi, On ma pasje, jest szczesliwy a mnie to strasznie wkurza. Co jest ze mna nie tak? mialyscie tak kiedys?

Gość ona.wawa
kvanilla ... nie martw sie. u mnie jest dokladnie tak samo...