Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damianisko

meskie perfumy-poleccie jakis fajny zapach

Polecane posty

Gość damianisko

Gość mexx
mexx pure life, puma flowing boss szary i taki drugi (kurcze jak on się nazywał...) ...

Gość czarny Adidas

bardzo polecam najładniejszy męski zapach czyli perfumy ysl kouros w białej butelce są wspaniałe uwielbiam je , armani black jeans, ck be czarna butelka to sa moje ulubione :)

Moim zdaniem najlepsze są perfumy FARENHAIT. Ten zapach po prostu mnie rozwala, rozkłada na części pierwsze. Jeśli spotkałabym przystojnego faceta z takim zapachem to poszłabym za nim w siną dal...

Gość piszczałka111111
,,MANIA" Armaniego -rewelka

Gość ffffffffffffffff
lacoste mrrrrrrrrrrr

o boze prosze was czarny adidas i farhenhait na topie to z 10 lat temu było tak samo jak aqua di gio , fioletowy boss czy cool water a czarny adidas to juz wogóle no comment , te zapachy były na topie , ale umarły smiercią naturalną :o . Pozatym moze sie myle ale czarny adas i farhenhait to był szczyt lanserki na wiejskich dyskotekach pare lat temu :o

Gość allure homme chanel
świetny, męski, obłędny zapach...kiedy mój facet przyniósł mi próbke oszlałam i mu je kupiłam bo stweirdziłam ze mój facet musi pachnieć właśnie tak :) bije np Manie Armaniego na głowe

Gość piszczałka111111
mysle ,ze to rzecz gustu- gdyby wszystkim podobało się jedno to byłyby tylko jedne perfumy. Złożyciela topiku zapraszam do dobrej perfumerii- a tam Ci pomoga w wyborze :0)

No i co z tego? Czy jeśli coś jest modne to musi być od razu super? Mi podoba sie wiele zapachów ale tylko stary dobry farenhait działa na mnie jak afrodyzjak i bynajmniej nie z powodu wiejskiego szpanu.

farhenhait byłświetny to fakt , ale w momencie jak 50 % dresów na wiejskiej dyskotece go używało i pół miasta nim pachniało to raczej stał się synonimem kiczu i tandety. Jak juz trzeba fh polecam farhenhaita summer odswiezaona wersja fh.

pozatym fh to raczej cięzkie mocne perfumy na noc jak chcesz mu kupic cos do uzytku codziennego to fh sie nie nadaje

Gość damianisko
szukam czegos na codzien....chce poznac wasze typy ...bo w perfumerii 1000 zapachow i wszystko sie zmiesza ,a tak wiem na co zwrocic uwage.......

Gość ja mam i uzywa
versace men a teraz jest rowniez wersja fresh sa zajebiste a poluje na lanvin zapach jak swiezo wyprana koszula na sznurku ale kasa skad ja wziasc

Gość El PAsso
MIAMI PLAYBOY! BOSKI ZAPACH POLECAM WSZYSTKIM Bardzo długo trzyma i jest za je bi sty!

Gość oszolomom religijnym
egoiste ale nie jestem kobieta wiec moge sie mylic :D

Gość hmm tak naprawdę to
he wood

Gość gość
co to jest "perfum" spamerze?

Gość gość
Jean Paul Gaultier Le Male polecam mmm

Gość gość
Ja uwielbiam ten zapach na moim mężczyźnie: http://www.edp24.pl/p226,pa-321-paris-avenue-de-costa-woda-perfumowana-100ml.html Spróbuj - na pewno ci się spodoba :)

Gość gość
Ja polecam Paco Rabanne 1 milion zamawiam je na stronie galeriazapachow.pl są swietne. Lubię dobre perfumy a te cechują się dobrą trwałością i niska cena. Szczerze polecam!