Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rp86

dofinansowanie z UE

Polecane posty

Gość rp86

jakie są warunki na otrzymanie bezwzrotnej dotacji z UE gdy chcemy rozpocząć działalność gospodarczą?? ktoś wie? podobno to kwota, którą trzeba wydać na środki trwałe... Ma któś info na ten temat??

jest taka strona w necie. moge ci podac ale na niemieckim portalu. napewno jest tez po polsku - musisz poszukac.

Gość rp86
ok podaj może będzie po polsku :)

www.parp.gov.pl Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości Byc moze są tam linki do regionalnych przedstawicielstw - udzielaja porad za darmo, wypełniają też za darmo wnioski. Powodzenia

Gość rp86
dziękuje

wiesz co. latwiej ci bedzie przez google. wpisz finansowanie eu albo ue. napewno cos wybierzesz. bo sa pewne roznice ze wzgledu na projekty itd. a do czego dokladnie potrzebujesz? jesli mozna..... zaraz postaram ci znalesc ,ale ja potrzebowalam te info do informacji finansowania prac socjalnych.

Gość rp86
chce otworzyć własną działalność gospodarczą, słyszałam o tym dofinansowaniu coś około 13 000 zł ale tylko na środki trwałę, trzeba napisać biznesplan ale nie wiem co jeszcze muszę zrobić

http://www.auswaertiges-amt.de/diplo/de/Europa/Finanzierung/Start.html jest tam tez wersja po angielsku. ale jestem pewna,ze jest duzo info po polsku. gdzies czytalam,ze oni nawet pomoga ci wypelnic wszystkie info itd. doradza co mozna zrobic i dadza przykladowe projekty. szczerze mowiac sama chyba bede o tym myslec po studiach. powodzenia.