Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qrde nie rozumna

slyszalam ze biorąc pigulki nie powinno wyst brunatne krwawienie bo oznacza to..

Polecane posty

Gość qrde nie rozumna

zle dobrane tabletki.. ok ale jak to jest.. plamienie brunatne nie moze wystapic czy jezeli np zaczyna sie krwawienie i na poczatku leci troche brunatno czerwone? nie rozumiem .. wytlumaczcie mi to

ja rozumiem to tak, iz chodzi o krwawnienie poza miesiaczka. Jezeli na poczatku miesiaczki pojawia sie brunatne blamnienie to zadna zla oznaka, widac taka miesiaczka. Natomiast jesli miesiaczka byla i potem pojawia sie krwawnienie to juz problem oznaczajacy zle dobrane tabletki. Pozdrawiam 🌼

Ja takie miałam i musialam zmienić. U mnie to wyglądało tak, że po miesiączce przez cały czas miałm plamienia. Po ok 2 tyg od rozpoczęcia brania takletek miałam właśnie takie brunatne plamienia więc poszłam do lekarza i ten kazal mi odkończyć starą paczkę i przepisał nowe. Może u ciebie być tak jak u mnie tzn. dane tabsy mają zbyt małą ilość hormonów i przez to te plamienia - przynajmniej ja dostałam taka odpowiedź

a_guu mialas zmienione bo nie mozna miec tych plamien - to one byly podstawa do zmieniemia a nie sam wyglad miesiaczki

Gość nasdd
nie;) u mnie juz jest wszystko wporzadku dostalam rano normalnego krwawienia..

zielonka ale ja nie mówię, że z tego powodu że miało taki kolor tylko że w ogóle jest.