Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morelkaaa

Czy on oczekuje czegoś więcej??Jak sądzicie?

Polecane posty

Słuchajcie jest taki problem mam u siebie w gr.kolege ktory zdobyl moj nr telefonu i wypisuje do mnie mega ilosci sms dziennie.Doskonale wie ze jestem zajęta bo sama mu to pisalam,on jednak w ogole na to nie zważa...;)Mowi ze chcialby mnie poznac blizej i takie tam.Jak twierdzi on nie chce psuc mojego zwiazku.. Czy jemu chodzi o cos wiecej czy tylko przyjazn, co sadzicie ;)

Gość do zarzygania jeden krok...
skoro wie, że jesteś "zajęta" ;) to robi sobie jaja, nic więcej :O

ale wysylalby dziennie po 30,40 sms i to bardzo dwuznacznych???poza tym proponuje mi ciagle jakies wypady na piwo,lody itp.

widzę, że łechce twoje ego. a co na to twój chłopak ? :O jesteś dla mnie żałosna, cieszysz się, że inny facet wysyła ci 30-40 sms-ów dziennie i ty nadal twierdzisz, że jesteś w związku ? żałosna PROWOKACJA ! :D

Gość ale te baby tempe so no
jak cię przerżnie, to przestanie

tak jestemw zwiazku w ktorym od pewnego czasy roznie sie dzieje,ale to nie oznacza ze nie kocham mojego chlopaka. Czy lechce moje ego,chyba kadej byloby milo gdyby ktos sie tak interesowal,jak sie czuje,czy wszystko ok i takie tam. zadna prowokacja poprostu zycie ...

Gość piękna margietka
czytam to i wiesz mam wątpliwości :takie kocham, można spuścić wraz z moczem .sama zadbaj o swoj związek, zmień coś jak ci niedobrze. ale ty już szykujesz się do następnego będąc jeszcze z tamtym. szczyt głupoty :)

skoro powiedzial ze nie chce psuc Twojego zwiazku to dokladnie o to mu chodzi. No chyba ze lubi po prostu pisac smsy, ale w to jakos nie wierze :P

moim zdaniem swędzi cię cipa, żeby iść z nim do łóżka. taka jest prawda. ty nie kochasz swojego partnera bo nie radzisz sobie z sytuacją, która, gdybyś kochała, byłaby nie do przyjęcia :P

dzieki za wszystkie odp.tylko co niektore z nich sa nie na temat ;) bardziej skupiaja sie na mnie niz na nim... chce znac punkt widzenia na ten temat,czy waszy zdaniem jemu chodzi o cos wiecej???

według mnie ma jakieś poważne zamiary - komu chciałoby sie pisać tyle smsów na prózno?! może jego kreci to ,że jesteś zajeta, moze chce sprawdzić ile moze zyskać takimi smsami, czy moze mu sie udać na tyle zamącić ci w głowie, ze sama zaczniesz zwracać wiecej uwagi na niego, itd

Gość chefta
moze poprostu bardzo sie podobasz temu facetowi,moze sie zakochal i sadzi ze jak bedzie do Ciebie pisal czesto to moze jednak zerwiesz z chlopakiem

magno... wlasnie tego sie obawiam ze z jego strony nie jest to zwykla przyjazn,znajomosc. tez przez pewnien okres myslalam ze kreca go zajete dziewczyny,tak kiedys mu napsialam w sms,oburzył sie strasznie... dziwny facet,nie wiem co mam o tym wszystkim myslec,boze moze to jakis swir ;)

chefta nie wiem,sama nie wiem co mam myslec na ten temat,zaczyna mnie to coraz bardziej intrygowac...

Gość ja tylko
podoba ci sie ten świr. dziwne że twój obecny facet to toleruje. w ogóle dziwna z was para.

masz chłopaka (zakładam, ze jesteś z nim szczęsliwa) - gdybym była na twoim miejscu zacząłby wk.....ć mnie taki nachalny gość. I najlepsza metoda to olać go i jego smsy, no chyba, ze podobają ci sie one? A co na to twój chłopak?

na poczatku strasznie mnie to denerwowoalo ze non stop wypisuje..teraz z przykrościa stwierdzam ze coraz bardziej sie w to wciagnelam.probowalam 2 razy z tym skonczyc niestety bez skutku.Chb ja jednak jetsem tez mocno kopnieta,moj facet jak narazie o niczym nie wiem,usuwam sms na biezaco.

Gość nie wiem cos jest nie tak