Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak się wymalowac

Dziewczyny doradźcie proszę! /chodzi o kolor cieni do powiek

Polecane posty

Mam ciemne długie blond włosy i ciemno-niebieskie oczy. Nie wiem na jaki kolor pomalowac oczy,gdy idę w: 1. Jeansy, czarna bluzka ze srebrnymi ramiączkami, zgniło zielony-szary żakiet, srebrny pasek, buty na płaskiej podeszwie, (nie mam srebrnych cieni...) 2. Czarne eleganckie spodnie, szpilki, brązowa bluzka, srebrne kolczyki Doradźcie proszę!

myślalam że do pierwszego stroju oczy na zielono a do drugiego na brązowo, moze byc?

ja mam podobny typ urody, kolory cieni dobieram zawsze pod kolor ubrań, zarówno ubrania, jak i cienie mam w kolorach chłodnych - np. chłodne brązy, beże, szarości, fiolety, róże, niebieski, biały... przeważnie mam po 2 cienie w różnych odcieniach tego samego koloru i łączę je ze sobą. w I przypadku wybrałabym szare cienie, a w drugim beż i brąz.

Gość Liiiilka-buzka
Do niebieskich oczu najlepszy jest róż!!!! NAJ NAJ NAJLEPSzY!

do tego pierwszego stroju pomalowałam oczy na zielono...miałam zielony żakiet to w sumie pasowało. Ale do drugiego? róż może i do niebieskich oczu pasuje ale do koloru tych ubrań nie bardzo...

Gość Liliannnnka
To do tego drugiego może odcień złota albo brązu;)

Gość ulllika
Najlepiej delikatny braz , swietlista kredka kupilam w oriflam jest super i pasuje do takich zestawien koniecznie nie zapomnij o kresce pod okiem rozswietli je, powidzenia>:)