Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juleczkaj

zranił oszukał, jak moge odzyskac jego hasło na poczte

Polecane posty

Gość juleczkaj

zranił i oszukał, skrzywdził, rozdeptał, obiecał poprawę, ja mu nie wierzę. Mam prosbe jak moge dostac sie na jego poczte? zminił wczoraj hasło na http://www.chip.pl/, znow mota kłamie, oszukuje mam ta swiadomosc chce wiedziec czy moge ufac czy ta poprawa ma sens? czy robi co robił. Prosze o pomoc hakerow, podobno on napisał do administratora poczty , bo wczoraj jak sie naczytałam pewnych wiadomosci w jego skrzynce ja zmieniłam te hasła, zeby z niej juz nie korzystal. Rozwalił, rozwala juz nasz zwiazek, cche wiedziec ze dalej to czyni !

Gość juleczkaj
Ma wielkiego pytonga

Gość poszukaj w google hasła
"odgwiazdkowywacz"

Gość juleczkaj
chce byc tego pewna, prosiłam zeby podal mi nowe ustawienia , mota sie kreci kłamie oszukuje wiem , musze to udowodnic, nie jest mnie wart, ale nei spoczne poki nie bede miec pewnosci. Jak to zrobic?

Gość to nie takie hop-siup
musisz mieć program do łamania haseł

Gość konwalijka*
a moze nie bawic sie w kto jest winien i tylko rzec przepreszam i budowac dalej:)

Amant pierwszy raz się z Tobą zgodzę (o rety, co to się dzieje :P ) Lepiej zająć się kims kto będzie uczciwy wobec Ciebie, szkoda czasu na takiego faceta!

Gość juleczkaj
nie za duzo sie wydarzyło, pojawiły sie meile od osb z którymi łaczył go przygodowy sex, niechce mowic wiecej czegosie naczytałam i z kimutrzymuje kontakty,obiecywał poprawe chce wiedziec na ilejest uczciwy,musze to zrobic dzis, jutropousuwa meila, powiedział ze mijutropoda ale tojuzbedzie za pozno, pisałam 10 smsow o te hasła, nie podałza kazdy razem piszac o manipulacji i ze ejst uczciwy , wiemze nie jest bo zawsze wszytsko dawał, a tak robi osoba która tylko cos ukrywa

Gość juleczkaj
skad wziasc taki program? błagam pomozcie to jest dla mnie niezwykle istotne i wazne, od tego zalezy czypogrywa fer czy juz nie

Gość ty też nie jesteś uczciwa
skoro chcesz bez jego wiedzy grzebać w jego poczcie

Gość juleczkaj
owszem to bedzie inwigilacja, ale musze to wiedziec, gdybys zobaczyła tak tyle co ja łayczył Was piekny rok zycia, który on zaprzepascił, pogrywajac z innymi laskami, gdzie były plany o slubie , dzieciach i pragnieniach, gdzie była uczciwosc jak sadziłam, a okazał sie kłamcą, bo jego zapewnienia nie iały pokrycia, a teraz obiecuje poprawe nie podajac mi dostepu do konta? co czuje kobieta wtedy? powedz mi? króra wie co to zdrada itp? chce miec pewnosc!

Gość juleczkaj
SCIAGNEŁAM JAK Z NIEGO KORZYSTAC? JESTEM LAIKIEM

Gość juleczkaj
I POJAWIA sie komunikat ze ta aplikacja jest do innych plikow skompresowanych na tym folderze, aby aplikacja uruchomiłasie własciwie zaleca sie uprzednie wyodrebnienie wszytskich plikow

Gość kliknij link i ściagnij progra
w programie kliknij na krzyzyk i przeciągnij go na zagwiazdkowane hasło i zaraz ci je pokaże , o ile oczywiscie było wpisywane w win

Gość juleczkaj
wyodrebniłam napisałam pojawiło się , wszytsko jest po angielsku i dojakis tam programow, to moge wywnioskowac, chodzi mi o poczte ze strony internetowe nie z outlooka bo on nie miał u m nie jej skonfigurowanej, prosze o pomoc krok po kroku conajwyzej ktos inny moze złamać, jak podam jego adred emeil i dtrone dologowania

jezeli nie logowała się w klienciecie jakiems pocztowym w winie to bedzie problem gdyz ten program działa na hasła tylko w winie.Jezeli chodzi o logowanie na stronie poczty to nie mam pojecia.Ale to naprawde bedzie wyjatkowo trudne.postaram się cos poszukac ale to potrwa jakiś czas.

Gość juleczkaj
mozna ten program zastosowac do poczty emeil na serwerze http://klub.chip.pl/klub/, czy tylko do tego co by miał na kompie u m nie? ze strony jego poczta byłą kilkakrotnie otwierana umnie, ale przy innych hasłach, od wczoraj sa zmienione

Gość juleczkaj
uwierz ze beda bardzo wdzieczna moge Tobie wszytskie dane podać które znam, to mnie zabija kolejna swiadomosc jego zdrad, jestem w totalnej desperacji

http://www.ehaker.com/index.php?page=sserwerywww kliknij na ten link i wybierz program brutus 2,0 ale aby go sciagnąć to tzreba być zalogowanym na stronie a to chyba kosztuje smsa , ale jak pisza program łamie hasłam kont pocztowych na stronach internetowych tazke mysle że bedzie OK.

Gość juleczkaj
rzeczywiscie z tym programem działa, ale wtedy gdy hasło było otwierane na moim komputerze i nie zostało zmienione, obecnie on wszytsko zmienił, jak widze bo to hasło odrzuca mi serwer chociazby jegonr gg w moim komputezrze

Gość juleczkaj
ale ze strony moze załamac na jakiej podstawie? nie szkoda mi na smsy na nic, bedzieszmnie prowadził krok po kroku? kimkolwiek jestes?

nie znam tego programu, ściagnij to zobaczymy

Gość do juleczkaj
uwierz - jedyne dobre posuniecie - odejsc i olac. Im bardziej bedziesz grzebac, udowadniac, szukac tym bardzieb bedzie lgal i robil Ci wode z mozgu.... nie badz masochistka.... nie wiesz czego sie doszukasz, i bez wzgledu na wszystko to TYLKO CIEBIE ZRANI - w koncu on wie co robil. Pozdrawiam i radze z autopsji.

Gość onk3
juleczka jeszcze nie widziałam tak beznadziejnej osoby jak ty ty sama zdecyduj czy z nim chesz być c zy nie po co włamywac sie na pocztę głupolu sama chyba go znasz albo daruj sobie ta znajomosć albo bądź z nim jesli ci odpowiada a tak to tylko pokazujesz kim ty jesteś a nie jemu szkodzisz