Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muskularny Wsyportowany

miesien piwny u kobiety - jak mozna sie do takiego stanu doprowadzic

Polecane posty

niektore "laski" sa bardzo zaniedbanie jak tak mozna Ja i większość moich kumpli dbamy o siebie, nikt z nas nie ma brzucha wystającego, chociaż ja np. z umiarem lubię się piwka napić. Tłuszczyk na brzuchu to głównie sprawa kobiet, a nie facetów! Nadchodzi lato i już pełno kobiet lata z gołymi, tłustymi, wystąjacymi "piwnymi" brzuchami. Nawet młodziutkie dziewczyny, które powinny mieć cacy cialko już mają piwne mięśnie. Mało jest dziewczyn, które mają idealnie płaski bruzch, a facetów takich, baa nawet takich co mają kaloryfer na brzuchu jest pełno. Podsumowując tłuszcz na brzuchu to bardziej problem kobiet, niż facetów.

Gość toś się nagadał

Gość wszy portowany
masz wszy portowane?

Gość jagoo
i co w związku z tym??

moje wysportowane cialko robi furore w warszawskim srodowisku gejowskim :)

Gość Ha ha ha ha
To Ty tępaku jeden nie wiesz, ze kobiecy organizm musi zawierac wiecej tłuszczu niż męski. A widziałeś kiedyś grubego koguta?

Nie masz racji. Otyłosc brzuszna to przypadłosc głównie męska, kobiety tyją w biodrach i w \"boczkach\". Poza tym po porodzie, po ciązy czasem naciąga się tkanka łączna ma brzusiu i niestety jednynie operacja plastyczna na to pomaga. A tobie gratuluję że jesteś taki sliczny i atrakcyjny. Tylko czemu siedzisz na forum? Skoro tak o siebie dbasz to pewnie laski cię rozchwytują, czyż nie??

Spotykam się z cacy laskami, co mają idealnie płaskie bruzchy i wysportowane sylwetki, i jakoś tłuszczu nie mają. Hahahabuhhhaa - kobieta ma wiecej tluszczu od faceta. Czyli kobieta ma miec prawo brzuch a facet nie??? Kadzą te baby, że polscy faceci mają brzuchy (a takich wcale nie jest duzo, wieksozsc z nich nie jest juz mloda), a wiekszosc z nich ma wystajace sadlo na brzuchu (nawet nastolatki co chca szukac ksiecia z bajki) Taka Polska właśnie.

Gość Ha ha ha ha
Oj ogierku!!!!!

Gość hhhhfbhf
heh cholernie skromny jestes...nie ma co... tacy właśnie Polscy zadufani w sobie faceci...którzy poza, niby, wysportowanym ciałem nie mają nic do zaoferowania... ŻAŁOSNY JESTEŚ

Miesnie odbytu mam tak wycwiczone ze podnosze nimi pana Mariana, ktory przytwierdza sie do mnie penisem :)

boczki, brzuszki, inne sadlo - cecha nagminna u polskich kobiet. Nie mowie, ze otylosc to wielki problem u polskich kobiet, ale wiekszosc z nich troche sadelka ma. Zdecydowana wiekszosc polskich facetow, nie tylko mlodych ma plaskie brzuchy i nie ma zadnego sadla. Jak slysze jakeis gadki moze i szczpluej dziewczyny, a wystajacym brzuszkiem, ktora opowiada, o jakich wsysportowanych fitness facetach marzy to nie wiem czy smiac sie czy plakac.

prawda jest taka ze u kobiettluszcz nikoniecznie powstaje w wyniku zaniedbania... ale prawda jest taka ze wylewajace sie przuchy sa okropne! KOBITKI trzeba kupowac rzeczy na swoja miarkea nie 2 czy 3 rozmiary mniejsze i potem to sie wylewa nad paskiem nawet jesli kobieta ma troche tluszczyku a nosi dopasowane rzeczy to wyglada baaardzo ladnie!!!

18.06] 13:49 hhhhfbhf heh cholernie skromny jestes...nie ma co... tacy właśnie Polscy zadufani w sobie faceci...którzy poza, niby, wysportowanym ciałem nie mają nic do zaoferowania... ŻAŁOSNY JESTEŚ mam honor i uwazam, ze jesli jestem zadbany i mam dobra sylwetke, to zasluguje na rownie aktrakcyjna pod wzgledem fizycznym kobiete. A Ty pewnie jestes jedna z tych, co nie wiedzac jak kusic faceta wywala na wierzch swoj opasly brzuch i mysli, ze jest tredny bo chodzi w stringach, biodrowkach i golym (spaslym) bruchem. Jestem inteligenty, oczytany, kulturalny, porządny i elegancki i dlatego wlasnie zalozylem ten temat. denerwuje mnie chamstwo polskich kobiet, ktore pieprza jakies bzdury, ze faceci maja piwne brzuchy (jakos nie widuej zbyt czesto facetwo z brzuchami, a kobiet takich jest na peczki), a to wlasnie one same je maja.

"nawet jesli kobieta ma troche tluszczyku a nosi dopasowane rzeczy to wyglada baaardzo ladnie!!!" oczywiscie kobiecie przystoi miec tluszcz, a facetowi nie. pocieszajcie sie drogie panie, pocieszajcie. ja nie po to tyle na silowni haruje, zeby potem sie spotykac z laskami co maja faldki tluszczu i twierdza, ze to sexy i kobiece. Taka prawda, ze do nas, najlepszych facetow (a wiekszosc facetow w Polsce ma idealne sylwetki bez "grama tluszczu) powinny miec dostep tylko idealne pod wzgledem figury kobiety.

Gość 123455667777777777
jaki ty jestes pojebany a nie oczytany:( zal mi ciebie zreszta wszyscy ci chyba wspolczuja biedaku szkoada ze zdjecia nie pokazales jaki to idealny jestes:D a pojecia o socjologii nie masz zadnego:///

Gość hhhhfbhf
przede wszystkim jestes pusty jak worek po ziemniakach...i pewnie tak samo pustą masz dziewczynę, o ile wogóle ją masz...

Gość niezly brzuch
"gratuluję" podejscia. mierzysz gościu jak baba na targu. obrzydlistwo. skoro do ilości tłuszczu na brzuchu sprowadza się u CIebie postrzeganie kobiety bądź nie-kobiety, skoro redukujesz piękno do płaskiego brzucha, to masz bardzo ubogie życie. i bardzo trudne. i zawodne na dłuższą metę. bo wcześniej czy później i Ty stracisz swoje piękne ciało...i co Ci wtedy pozostanie ?

Gość kolejne biedactwo
ktore wiecej na wagarach niz w szkole siedzialo. A wiedziales o tym ze kobieta zeby miec okres i byc plodna musi miec okreslony procent tluszczu w organizmie? Na przestrzenbi dziejow byly rozne kanony piekna kobiecego ,wiesz czemu? Bo kobieta musi miec tylko PROPORCJE, a widziales grubego faceta jako ideal? Mezczyzna musi miec miesnie, byc silny bo to znaczy ze jest sprawny i PLODNY. zreszta co ja sie bede rozwijac. Mięsień piwny, doobre :P

Masz rację, zasłużyłes sobie na kobiete równie atrakcyjną i równie mądrą jak ty. Szkda mojego cennego czasu na czytanie topiku załozonego przez debila. I wsumie to dziekuję Bogu ze jestem juz stara ( i gruba) bo się nie muszę takimi pustakami przejmować.

Gość takataktaktata
Heh znowu lato i znowu te obrzydliwe opasłe wystające brzuchy, fuujj mam śliczny brzuszek, ale nie dlatego, że taki dała mi natura tylko po prostu ćwiczę:P

Gość Dolly Haze
ja się ciesze waszym szczęściem, że większych zmartwień nie macie w życiu. jakny muskularny wysportowany byl taki oczytany, jakby chcial byc, to by chodzil z dziewczynami, a nie z brzuchami dziewczyn.

to po co się tu wypowiadacie?? koleś jest żałosny, ale wy karmicie tylo jego ego! samonapędzająca się głupota:-P

Gość gość
ło matko, co za koles:o Nie wiem ile masz lat, ale w moim srodowisku ludzi 25-30 letnich, brzuchy piwne maja zazwyczaj faceci. Kobiety raczej szersze biodra, jak ktos tu zauwazyl.

Gość ej ty głupi jakiś jesteś
a co jakaś laska ci powiedziała że masz duży brzuch? bo nie wiem o co ci chodzi, skoro taki piękniś z ciebie i możesz mieć laskę jaką chcesz to wybieraj takie na jakie masz ochotę, a poza tym skoro masz ładny brzuch to te niby " czeste" aluzje kobiet o męskich brzuchach cie nie dotyczą. boisz sie że jak przytyjesz to cię ta sexbomba kopnie w dupę?

Jak przeczytałem ten topic: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3256454 to sie wkurzyłem i go sprafrazowałem. "przygania kocioł garnkowi, a sam smoli" Pełno lata po ulicach kobiet z wystającymi brzuchami, a się facetów czepiają. To, że wyglądam dobrze, nie znaczy, ze nie jestem za meska solidarnoscia. Spojrzcie na sienie tluste baby, zanim kogos oczerniacie. Bo to wlasnie wy kobiety, bardzo czesto macie te piwnt brzuchy, nawet czesciej niz faceci.