Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mysia383

bez 7dniowej przerwy...potem ciezki okres

Polecane posty

Gość Mysia383

Dziewczyny wzielam opakowanie logestu bez przerwy 7dniowej miesiac temu. Teraz natomiast mam bardzo obfity okres, duzo krwi...nigdy tyle nie mialam podczas miesiaczki. Czy to normalne, ze po 2 miesiacach wiecej krwi jest?Bo sie troche niepokoje. Zawsze 3ego dnia byla juz koncowka,a teraz 3 dzien i cieknie ze mnie!!!!Martwie sie powoli...a nie wiem jak to jest bo pierwszy raz nei zrobilam przerwy

Gość brylancikowa
czy podczas brania drugiego listka czulas sie dobrze??? wlasnie tym razem tez nie chce zrobic przerwy bo bede w podrozy i chcialabym wiedziec

Myślę, że to nie jest normalne, że masz bardziej obfite krwawienie po łykaniu tabsów bez przerwy, ja kiedyś wzięłam 2 opakowania pod rząd i miałam potem normalny okres. Ale dziewczyny różnie reagują na tego typu eksperymenty, niektóre plamią w czasie tego drugiego opakowania albo bolą ich jajniki i ogólnie żle się czują. To są poprostu skutki uboczne. Musisz jakoś przetrwać ten obfity okres a jeśli będzie on trwał dłużej niż 7 dni to zgłoś się do lekarza. Następnym razem jeśli będziesz chciała przesunąć sobie okres to weż np 7 albo 14 tabsów z następnego opakowania, takim sposobem nie obciążasz organizmu a okres Ci się przesunie o tyle dni ile łykniesz dodatkowych tabsów.

Gość Mysia383
No na mnie brak tej przerwy wplynal nieciekawie. Od 9 dnia mialam plamienia no a z plamienia wzial sie juz dyskomfort, tym bardziej ze cieplo bylo. Ale naczytalam sie na kafeterii, ze na wiele dziewczyn nie robienie przerwy wplywa nieciekawie i dostaja one plamienia. ja mam nauczke na przyszlosc i nie bede juz kombinowac...jak nie musisz to nie radze:)