Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana zyrafa

Zakochalam sie w facecie nizszym od siebie.

Polecane posty

Gość zakochana zyrafa

Jest mi z tym zle bo jestem wysoka (176) i jak dotad omijalam niskich. Nizszy facet nie daje mi poczucia bezpieczenstwa dla tego nie wiem czy sie odkochac czy tez nie. Poradzcie cos.

Faktycznie wielki mi problem... :o

Gość zakochana zyrafa
Dla mnie to problem bo on jest dosyc niski (167) i czuje sie przy nim jak zyrafa.

Gość i nigdy
sie do tego nie przyzwyczaisz, bedziesz traktowala go z dystansem taki facet bedzie dla ciebie malo meski, daj sobie spokoj, wiem cos o tym

Gość Króffka_robi_muu
móh brat tak ma:)poznał jakąś góralke:) metr ileś:) a on do najwyższych nie należy:) ale sie kochają:) i to sie liczy:) a poza tym ostatnio jej sie oswiadczył:D jestem z niego dumna bo sama nie wiem czy bym potrafiła utrzymac taki związek:) ale jak to mówią - milosc przetrwa wszystko:):D

Gość mam dla ciebie rade
Odrzuć go. Niscy faceci nie zasługują na miłość. Wiem coś o tym.

Gość i nigdy
nie przetrwa, czegos brakuje i koniec!

Gość zakochana zyrafa
-> i nigdy mam go odrzucic?

Gość mam dla ciebie rade
tak

Gość Króffka_robi_muu
Nie! Pomyśl...Gdybyście sie naprawde kochali, to nic nie stanowi dla was przeszkody. To tak jakby mi powiedział kiedy jakis chłopak "Nie wiesz, nie bede z tobą, bo jestes brunetką, a ja wiem, ze z brunetkami nei warto sie zadawac". Posłzabym do fryzjera, zrobiła sie na blond ~~> "O czesc - teraz mozemy sie zenic". No sorry... Miłośc nie zna granic koffanie:)

Gość zakochana zyrafa
Ale ja go kocham tylko ze przeszkadza mi jego wzrost. Gdyby nie on to juz dawno bylibysmy razem. :-O

Gość Anka***
Rozumiem Cię. Wzrost jest poważną przeszkodą. Ale skoro go kochasz, to w podświadomości już uznałaś go za swojego potencjalnego partnera. Gdyby tak nie było, za każdym razem, gdybyś na niego spojrzała, pojawiała by Ci się w głowie myśl: "przecież on jest za niski". Powodzenia - ludzie marza o miłości - Ty ją znalazłaś. Czy to nie jest ważniejsze? pomyśl, czy zastąpi Ci go nawet najwspanialszy chłopak o idealnym wzroście? Czy nie będzie Ci go wtedy brakować. Zastanów się co jest najistotniejsze - miłość czy wzrost?

Gość expert z bożej łaski
Ta róznica wzrostu pomiędzy toba a nim jest chyba za wysoka. Powinnaś poszukać sobie kogoś innego, bardziej odpowiadaiącego twojemu wzrostowi.

Gość eeeehhhhh
Ile Ty masz lat??? 12? Sie kurwa zdecyduj Jak kochasz to co CI wzrost przeszkadza? Masz coś z głowa nie tak skoro piszesz o tym na forum Mamy za Ciebie doradzic? Nie jego wina,ze ma tyle wzrostu TO tak samo jak facet by powiedzial "kocham Cie ale jestes brunetka, wiec nie wiem czy bede z Toba" Jebnij sie w leb

Gość wysoki bez kompleksów
Cóż. Facet sam sobie jest winien że nie urósł. Przez to straci kobiete. :-) :-) :-)

Gość wysoka bez milosci
zazdroszce ci, tez chcialabym sie tak zakochac nawet w "kurduplu".

Gość okamyk
hehehe "nie wiem czy sie odkochac czy tez nie" ... wcale nie jesteś zakochana moja droga więc nie ma nad czym debatować

\"zakochana zyrafa Jest mi z tym zle bo jestem wysoka (176) i jak dotad omijalam niskich. Nizszy facet nie daje mi poczucia bezpieczenstwa dla tego nie wiem czy sie odkochac czy tez nie. Poradzcie cos. \" A może wolisz ponad 2metrowego pakera który przyfasoli w dzioba nie tylko innym:P?To byś miała poczucie bezpieczeństwa:P.

Gość uwielbiam wysokich
Co ty tam wiesz amancie. Prawdziwy facet to facet wysoki. I już!

Gość kurdupel zawsze zostanie
KURDUPLEM ,olej gopomysl jakie beda wasze dzieci?po takim tacie;)

Gość Wujek kiepska rada
To sie odkochaj. To nie takie trudne.

Gość ani sie przytulic
ani pojsc na spacer, taka namiastka mezczyzny na zawsze?

Gość ani sie przytulic
a ponadto kurduple sa wredne i kłotliwe.

Gość zakochana zyrafa
Juz zdecydowałam. Odrzuce go, aczkolwiek zrobie to z wielkim bolem serca. Widac wielka prawdziwa milosc nie jest mi pisana. Szkoda.

Gość jaka tam wielka
167 cm?

Gość zakochana zyrafa
Pocieszcie mnie teraz i napiszcie ze spotkam kiedys tego jedynego ktorego pokocham i ktory bedzie wyzszy odemnie. Bardzo tego potrzebuje. Please. :-(

Gość jaka tam wielka
spotkasz ...ja spotkalam swoje szczescie kiedy zwiazek ze 170 cm zablokowal mi szanse , dlatego wiem co mowie i szczerze odradzam 167 przy twoim 170

Gość mimiiiiiiiiii
powiem tak, jeżeli masz sięnon stop zastanawiać nad tym czy wszyscy sięza wami oglądają gdy idziecie razem,to zakończ tą znajomość ale jeżeli go kochasz to wzrost ci nie będzie przeszkadzał. Ja sama mam 176 cm i mój facet ma tyle samo, nieraz jestem wyższa od niego chodząc na butach na wyższym obcasie ale w ogóle mi to nie przeszkadza,bo go kocham :)