Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kartofelek

bół w dole brzucha w trakcie stosunku

Polecane posty

Gość kartofelek

Witam, mam problem, na który niemogę uzyskaćodpowiezi od pewnego czasu podczas penetracji odczuwam ból - bardzo mocny chyba mozna porównać go tylko z bolem zęba. Odczuwam go również poźniej podczas oddawania moczu przznajblizszą dobępo stosunku. MojaPani ginekolog powiedziała , że to normalne u kobiet, ktore wcześniej nie rozdzily. Nie chę zgodzić sie na taką normalność!!! Planujemy z parntnerem dziecko w tym roku i denerwuje mnie takie podejscie pani ginekolog do tematu. Ból jest uciążliwy zwląszcza w tzw. "fazie płodnej". Czy któraś z was z pań moze ma podebe objawyi zechce sie ze mna z nimi podzielic?

Gość bfdekuhystegkkk
Kurczę, to może pogadaj też z jakimś innym lekarzem?

Gość kartofelek
chodze do tej pani od dłuższego czasu obawiam sie wizyty u innego ginekologa. podczas mojej pierwszej wizyty pani doktor była pija i do tej pory odczuwam dyskonfort. zastanaiwamm sie nad zmianą ale dla mnie to trudna decyzja. dziekuje ze odpowiedzialas

Gość ładoga
O_o O_o O_o i jeszcze się zastanawiasz nad zmianą lekarza?? absolutnie go zmień, pierwszy raz słyszę, że takie bóle to coś normalnego... jest taka masa miłych i fachowych lekarzy, że na pewno znajdziesz takiego, który bardziej się nada... czego ci życzę! :)

Gość Rozalia_Ola_Boga
Wiem co Ci jest..tzn prawdopodobnie... Bo mam podobne objawy tylko ze trafilam na nieco lepszego lekarza a nawet kilku. To co odczuwasz jest wynikiem owulacji, ktora u niektorych kobiet przebiega dosc "drastycznie" Podczas wydzielania jajeczka do jajowodu wydziela sie plyn( krew?) ktory normalnie powinnien wystepowc w takiej ilosci by byc wychwytywany przez jajnik - wtedy wszystko jest w porzo. U mnie jednak plynu tego jest tak duzo, ze gromadzi sie on w jamie brzusznej i powoduje bol podbrzusza oraz bol przy stosunku w pozycjach z glebsza penetracja. Wchlania sie po kilku dniach. Zdarzylo mi sie jednak, ze 2 razy jajeczkowalam tak bolesnie ze wyladaowalam w szpitalu. Okazlo sie wtedy ze prawdopodobnie z prawego jajnika wydzielane sa nie jedno a dwa jajeczka (co tak poza wszystkim oznacza duze szanse na ciaze blizniacza) i plynu bylo tyle ze bol mnie niemal sparalizowal. Lekarze dali ma jakies leki i kroplowke . po 3 dniach wyszlam ze szpitala. Ale to juz byl dodatek do tego bolesnego jajeczkowania. :-) Generalnie musze niestety przyznac racje Twojej Ginekolog-pijaczce-bo jesli masz to co ja - to moze nie tyle jest to normalne, ale jednak nie jest to choroba-niektore kobiety tak maja i juz- i- niestety nic sie nie da na to poradzic a dolegliwosci znacznie zmniejszaja sie albo ustepuja po pierwszej ciazy. Innym z powodow takich objawow moze byc tzw jajnik policystyczny-ktory podejzewali u mnie ,ale na szczescie okzalo sie ze nie-a to juz nieco powazniejsza sprawa i wymaga opieki lekarza itp. Tak czy siak radze Ci ZMIENIC ginekologa, zwlaszcza jak chcecie miec dziecko-dla jego dobra i bezpieczenstwa-jesli nie dla siebie. Dowiedz sie tez koniecznie, ktory z przypadkow Cie dotyczy, nie tylko ze wzgledu na planowana ciaze, ale ze wzgledu na wlasne zdrowie i komfort . Pozdrawiam.

Gość Obolały
Witam dziewczyny, mam taki problem. Wykopałem dzisiaj 9 dołków pod tuje i mnie strasznie plecy bolą. Pomóżcie bo nie mogę zasnąć! :(