Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magnuna

tabletki na przedłuzenie jajeczkowania

Polecane posty

Gość Magnuna

hej od marca staram sie o dzidziusia ale jak narazie nici :( teraz miałąm jakies nadzieje bo okres spoznia mi sie 7 dni , ale wczoraj robiłam test i jest negatywny :(:(:(:(:( Czy znacie jakies nazwy tabletek przedłuzających jajeczkowanie?

Gość brylancikowa
od marca to jeszcze jest krotko poczekaj jeszcze po co chemie w siebie pchac. cierpliwosci :) trzymam kciuki

Magnuna jasne ze nie odrazu sie udaje wiecej wytrwałosci i cierpliwosci... ile masz latek

Gość Magnuna
kazdy mi to mowi ze nie od razu ale juz nie moge patrzec na małolatki które chodza z brzuchami z "wpadki" a tu człowiek pragnie i nie tak łatwo :( okresu nadal nie mam :*( ps. mam 23

masz 23 i juz chcesz miec dziecko...... ja mam 25 i nie jestem gotowa ....a małolat masz racje jest duzo z wózkami

Gość Magnuna
Mam męża, mamy własny dom na brak pieniędzy nie narzekam to dlaczego mam nie zdecydować sie na dziecko ? :):) tylko nie wiedziałam że to nie jest takie proste jak mi sie wydawało :( dlaczego jedne staraja sie kilka miesiecy czy lat a inne tylko "za pierwszym razem" ?:(:(:(

ehhhh nie przejmuj sie podobno im sie bardziej chce tym trudniej zajsc - to mechanizm psychiczny ale masz jeszcze czas - wiek Cie nie goni zegar biologiczny jeszcze dlugo bedzie tykal wiec wyluzuj i jak zajdziesz to sie ciesz jak nie - to nastepnym razem a z tabletkami daj spokoj na razie - takim czym latwo sie rozregulowac a potem trzeba cala gospodarke regulowac

bezpiecznym lekiem po którym kobieta jest bardzo płodna jest luteina, ona reguluje cykl miesięczny i ma właściwości wywołujące jajeczkowanie. Jeśli masz ochote to przejdz do ginekologa i zapytaj o ten lek. Przepisuje sie go tylko na receptę.

Gość Magnuna
Dzieki za odpowiedz :)

Gość Magnuna
dzis juz 8 dzien spoznia mi sie okres nie wiem czy to ciaza czy poprostu przesunie mi sie w wyniku leczenia szpitalnego na infekcje dróg moczowych (juz jest dobrze) 2 dni temu robiłam test pojawiła sie pierwsza słaba linia po czym znikneła i pokazała sie krecha czerwona na brak ciązy, juz nie wiem co juest grane. juz myslałam ze ta infekcja moze ma zły wpływa na wynik testu? jak myslicie? odczuc nie mam takicj jak: bół brzucha tzn czasami kujnie mnie cos i troche sutki bola :/ prosze o rady :(

Gość mynika
TESTY NIE ZAWSZE SĄ WIARYGODNE CZASAMI KŁAMIĄ, MOŻE RZECZYWIŚCIE JESTEŚ W POCZĄTKOWEJ FAZIE CIĄŻY I TEST TEGO NIE WYKAZAŁ. NO MNIE PIERSI BOLĄ PRZED OKRESEM, ALE SUTKI RACZEJ NIE WIĘC WSZYSTKO MOŻLIWE!!:)

Gość Magnuna
no własnie bedę powtarzać test za 2 dni. dodam ze staramy sie z mezem o dziecko od marca tego roku ale zawsze jakos nie trafialismy w te dni ;) myslalam tylko ze test wykonany tyle dni ze spozniona miesiaczka pokaze mi ciaze:( no powtórze test za 2 dni i zobaczymy

Gość mynika
podobno test jest najbardziej wiarygodny jeżeli zrobisz go jak spóźnia się miesiączka ok 14 dni może akurat miałaś szczęście!!!:)