Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nixe

CZEGO NIE MOZE ZABRAKNAC NA IMPREZIE NA 10 osob?

Polecane posty

bedzie muzyczka, alkohol, soki, czipsy mam poduszki dla wszystkich bo wszyscy spia potem u mnie o czym zapomnialam? jakies danie wypada zrobic? czy na cala noc czipsy to standard? niby skladamy sie na alkohol, ale nie moga byc glodni? mam naczynia do drinkow, slomki o czyms zapomnialam?

Gość freewd
duże łóżko na seksik grupowy, ewentualnie ustronne miejsca na małe bzykanka towarzyskie :)

Gość MPO
Moze wiecej jedzenia...pizza, kanapki? Jak tylko chipsy maja byc, to od razu sie wszyscy popija:classic_cool:

Gość sdfghjkl
10-ciu osób :classic_cool:

Gość ha - ha - ha
gumki dla gosci :)

Gość Pollop
prezerwatywy !!!!!!

Gość sdfghjkl
poprostu mnie tam nie moze zabraknąć :classic_cool:

Gość ccllaauuddiiaa
prezerwatywy :D zrob jaies kanapki (zolty ser, szyneczka, ogorek, pomidor) cola lub cos gazowanego oprocz sokow, zwykla woda, moze ktos bedzie chcial kawe lub herbate

a reczniki? sniadanko rano zapewnic? chyab zbankrutuje no i mineralna no gaz na rano:-) cyz jako pani domu powinnam prowadzic jakies zabawy? macie sprawdzone pomysly na impreze? nie chodzi o zgadywanki czy karaoke co rozluzni atmosfere jelsi ludzie sie kompletnie nie znaja?

Gość wedlug mnie
PREZERWATYW

musi byc cos do jedzenia - i to wiecej, niz ci sie wydaje ;) jakies kanapki, salatki, koreczki czy cos w tym stylu, albo jedno konkretne danie. Jak bedziecie pic na pusty zoladek to dlugo ta impreza nie potrwa. Dla porownania - u mnie ostatnio na takiej imprezeie byly kanapki z trzech bagietek, dwie duze miski salatki, jakies czipsy, paluszki itp i ciasto i o 2 wszystko bylo zjedzone i jakby bylo wiecej to tez by poszlo. Takze warto byloby zrobic cos na cieplo, zeby sie towarzystwo \"zapchalo\", jakies szaszlyki czy proste danie ktore szybko mozna podgrzac. Tak bylo na poprzedniej imprezie i wystarczylo do rana. ;)

Gość coooooooo
zgadywanki??????????? to ile wy macie lat?????? 13????? a tu wszyscy wyskoczyli z gumkami, chyba do skakania one powinny być :D

Gość no mnie zabraknie

Gość MPO
Nie no...zgadywanki? Kraoke? Moze napisz w jakim wieku beda goscie? Bo wydaje mi sie ze tacy ok dwudziestki to na to nie poleca...

Gość MPO
Oj przepraszam dopiero doczytalam ze nie o to Ci chodzilo... W kazdym razie nie uwazam zeby to byl dobry pomysl - jakiekolwiek gry i zabawy - to jest sztuczne. Juz lepiej zeby zabawa byla spontaniczna.

Gość mozecie sie pobawic
w doktora lepiej :D

Gość ale zboczeni jacys
ci forumowicze

reczniki mozesz sobie darowac, jak ktos chce niech sobie wezmie swoj - to samo ze sniadaniem - pewnie fajnie jakby bylo, ale niekoniecznie. To nic ze sie nie znaja - u mnie na parapetowce tez sie tak zlozylo ze nikt sie nie znal i tak sie polubili, ze teraz to nasza stala ekipa imprezowa. Jakos to bedzie, kazdemu drinka na wejscie i wspolne tematy szybko sie znajda. ;) Tylko musisz na poczatku z kazdym pogadac, poznac ich ze soba, zeby nie bylo tak, ze ktos bardziej niesmialy zaszyje sie w jakims kacie i bedzie smecic.