Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piekielny chochlik

Propozycje napisow na tort na wieczor panienski......

Polecane posty

Gość Ja miałam
tort w kształcie penisa :P W dodatku moim zadaniem było "napoczęcie" go, bez użycia rąk i sztuććów ;)

Gość kłopocińska
POŁKNIJ MNIE !!

Gość do - ja miałam
ale kicz :-o

Gość zycia slodkiego jak ten tort

Gość obliz mnie ostatni raz...

dzieki chochliku (nawet niewiedziaalm o twoim istnieniu:O )...... milo mi:) zrobimy podobnie....... kolezanka znalazla cukiernie w ktorej zrobia nam trot w ksztalcie spodenek a w srodek wloza nam banana w czekoladzie:D

Gość napisz pod bananem
trzeba się dzielić... wiec teraz 5 minut każda.

Gość tor_cik
* ( ) || || || * * * ** * * || * * ** * * * ** * * * ** * * ** { * Asiu 1000 lat !!! * } {* * } { * * * * * * * * * * * * * ** * * * * * * * } { } { } { __________________________________ } { } { _________________________________ } {* * } * * ****** * ***** * ****** * ****** ****** *

Gość tor_cik
..........................* .........................( ) .........................|| .........................|| .........................|| ....................._______ ....................{...........} ...................[...........} ...........___________________ ..........{.............................} .........[.............................} ..........{ * Asiu 1000 lat !!! * .....} {**************** * * * * * * * * * * * * ** * * * * * * * } {.................................................... } {.................................................... } { __________________________________ } {.................................................... } { __________________________________ } {* .................................................* } * ******************* * ***** * ****** * ****** ****** *