Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fujjjjjjjj

Inteligetne dziewczyny nie pala!

Polecane posty

Gość Fujjjjjjjj

Kto by chcial calowac popielniczke!

Gość dziewczynka____
ja pale do pifka albo do kawki cygaretki cynamonowe albo cherry. I moja przyjaciolka nie narzeka, jak sie z nia caluje :P

Gość prawda choć nie do konca
Kurde ja jestem inteligentna a pale...ale wiem ze źle robie:(

Gość ja ja ja
Marcheweczka - 🖐️ ja mam tak samo :)

Gość ja ja ja
Marcheweczka - a ile masz lat???

Gość ja ja ja
Z ciekawosci tylko i wylacznie :) Ja mam 30 i wiem, ze nie tkne tego swinstwa nigdy. Zeby tylko moj facet rzucil palenie!!! :)

co ma do tego inteligencja? inteligentni ludzie mogą pić, palić, ćpać, popełniać samobójstwa, ale nie zakładają takich topików.

Ja też nigdy nie zacznę, jestem tego pewna w 100%. Mam nadzieję, że moja przyszła 2 połówka będzie miała takie samo podejście do papierosów jak ja :).

Gość ja ja ja
Zycze Ci tego!!! :)

a ja pale bo chce, lubie palic. czesto myje zeby i uzywam gum wiec mimo to nikt z popieloniczka sie calowac nie musi. nie uwazam zyby ktos byl malo inteligentny tylko dlatego ze pali papierosy! skoro ja nie lubie pomidorów to w takim razie moge stwierdzic :\"inteligentni ludzie nie jedza pomidorów\" ? i dlaczego to sie tyczy tylko dziwczyn, a faceci to co? palic moga> i nie sa posadzani o braki w inteligencji? czasami to az rece opadaja od tych topików!

A ja uważam, że osoby palące nawet jak umyją 5 razy zęby i zjedzą 10 gum to i tak nie pozbędą się tego, przepraszam za słowo smrodu z ust. O ubraniach, włosach i żółtych palcach już nie wspomnę. Szczególnie wyczują to osoby, które nie palą. Miałam kiedyś chłopaka, który palił, dla mnie było to nie do wytrzymania, jak miałam Jemu dać buziaka to mnie normalnie odrzucało i chłopak się poświęcił - rzucił ten cholerny nałóg.

Gość Grzesio Rasiak
A potem ciebie no nie?

Uprzejmie informujemy, że taki np. Einstein palił. A Einstein jak wiemy była kobietą :p Co ma piernik do wiatraka? (prócz mąki, rzecz jasna?)

Co do zapachu, to zalezy ile się pali. A co do inteligencji, to palacze rzadziej zapadają na Alzhaimera, a nikotyna poprawia pamięć. Chociaż zapewne lepiej byłoby ja przyjmować w postaci czystej, w pigułkach, albo zastrzykach, no, w ostateczności plasterkach, unikając innych składników papierosa. Ale o ile mniej przyjemności :D

no cóz jakby to powiedziala moja mama \"kazdy jest jaki jest\" :D jak ktos pali paczke czt dwie dziennie to jaste ze wali na kilometr, ale ja przy moich skromnych 4-6 papierosów dziennie nie mam problemu. ale nawet jakby smierdzialo ode mnie na osoem kilometrow to nie widze tu zwazku z inteligencja :o p.s. gratuluje chlopaka, malo kto z palaczy potrafi sie tak poswiecic :)

Gość kkh
ludzie nieinteligentni nie widza roznicy miedzy papierosem a pomidorem

Gość jesli
już to pisz "inteligentni ludzie nie palą".

On nie palił dużo sztuk dziennie, dlatego było Jemu łatwiej. Ale z tego co wiem, po Naszym rozstaniu, niestety nałóg wrócił i pali do dnia dzisiejszego.