Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takamałolata

Torby z koralami...

Polecane posty

Gość takamałolata

Czy gdzies we Wrocławiu mozna dostac takie słodkie torby gdzie nie ma standardowych rączek do trzymania tylko korale????

Gość takamałolata
z jakiegokolwiek:)

Gość takamałolata
ojjjj to za drogo...ja szukam czegos w cenie 40 -60 nie więcej:) obłaziłam całe miasto i w jednym sklepie jakaś babka zwineła mi taka ostatnia sprzed nosa:(

Gość zibba
idz do uspermarketu, albo na bazarek. ja tak zawsze mam, ze sobie cos wymysle, super orugialne ubranko, wyszukam w sklepie, zaplace mase pieniedzy, a potem widze to w supermarkecie za 1/5 ceny :/

Gość takamałolata
ja juz wszedzie szukałam i jak sie o to pytam to patrzą na mnie jak na...... widziałam ja tylko w jednym sklepie a łaziłam po bazarkach , właściwie wszędzie i nie ma:( jak mozna sprowadzić na cały sklep tylko 2 torby~!!!!!!!!!!!!!!

Oooj przecież można samemu zrobić. Kupujesz sobie torbę ,taką prostą,aby uchwyty dało się w miarę bez problemu odczepić,kupujesz porządny nierdzewny kawal drutu,w pasmanterii takie większe drewaniene korale, nawlekasz na drut, szprytnie go przymocowujesz(tylko jeszcze nie wiem jak;) ale i do tego dojdę;) ) i masz pikną torbę i oryginalną z pewnością:D A jak torba nie ma zadnych wzrow itp to mozesz kupic korale z takiego samego tworzywa i w tym samym kolorze tylko mniejsze i tez jakos fantazyjnie naszyć:)

Gość takamałolata
i chyba tak zrobie jak nie znajde jej nigdzie:)

Gość zibba
skojarzyl mi sie sklep Decihman, tam chyba widzialam rozne dziwne torby. albo idz do sklepu, w ktorym widzialas i poopros, zeby sprowadzili :)

Gość zibba
Deichmann, sorry

Gość takamałolata
no własnie to było tam i pytałam sie czy beda te torby to wredna pani sprzedawczyni powiedziała ze nie wie:( czy im nie zalezy zeby cos sprzedac???????przeciez to fajne torby wiele moich kolezanek by je z chęcią kupiło

Ja ostatnio zakupilam gazete do ktorej byla dolaczona torba, chyba w Glamur to bylo, taka duza,prosta,w kolorze ciemnej czy tez zgnilej zieleni,z brazawaymi uchwytami i jakims czyms po bokach, zeby ja nieco \"uoryginalnic\" kupilam w pasmanterii drobniutkie,szklane koraliki w kolorze brązowym i jasnozielonym i wyszylam na niej piekny kwiat,fakt,trochę czasochłonne i nużące,ale jaki efekt pozniej!:D