Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bluuuuuuuuuuuuuuusssssssss

co się stało z moimi stopami?

Polecane posty

Gość Makixa
wcieraj w nie przez kilka dni męskie nasienie, pomaga na 100% ja też tak to wyleczyłam, mąż był już trochę "wypompowany" :-P ale dał radę :-)

Gość Makixa
jasne :-D

Gość p i e s
odwal się od kota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kup
sobie maść o nazwie Hasceral,albo tańszy Dernilan

Gość słodka kunegunda
a moim zdaniem powinnaś turlać pomiędzy stopami penisa swojego chłopaka, ja tak robiłam i bardzo mi pomogło możesz to robić nawet jak on ogląda mecz na Mundialu, ważna jest powtarzalność, wiesz i konsekwencja no to pa, kochana 👄

Kurcze nie wiem co za pojeby tutaj na każdym topiku...Niech wyjadą na wakacje i tam turlają penisy swoich chłopaków na jakimś polu zapyziałym:/ Ja też mam kłopot ze stopami, ostatnio staram się je codziennie pilingować solą do kąpieli,często nawilzać kremem do stóp jakimś i jeszcze kupiłam taki złuszczający piling do stóp(co prawda z Avonu ale ejst spoko).

Gość kup
Hasceral jakieś 80 złotych a Dernilan jakieś 78. To dobre środki ale drogie, bo oparte na nasieniu mężczyzn plemienia Bantu dlatego ja stosuję tańsze metody i po prostu wygryzam sobie ten zrogowaciały naskórek

Zgadzam się, tu jest wiele pojebów. A co do stóp to po prostu od lat stosuję prostą metodę - co wieczór zanurzam je na pół godziny w letniej coca-coli. Nie mam żadnych problemów.

Gość Makixa
Bluuuuuuuuussssssss - powkurwiaj się jeszcze... 🌻 przecież to esencja tego topiku :-)

Gość pająk na nodze
jak masz taka jakby skorupe to po prostu skora ci zrogowaciala, zetrzj to tarka do stop (b. dobra ma Schoo -metalowa!) albo pumeksem i pozniej posmaruj tlustym kremem, wlasnie sprobuj masc z wit A, strasznie tlusta, pozniej trzeba siedziec na bosa i niczego nie dotykac, bo wszystko sie wybrudzi

Gość pająk na nodze
mialo byc School

Gość pająk w odbycie
dziś nie wychodzę na zewnątrz za duży upał :-o

Gość pumex
i zlikwidowana sucha skóre na piętach

Gość bluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussssss
dziewczyny, nie przyznalam wam sie do czegos: ostatnio wieczorami z zapalem turlam stopami penisa nocnego stroza Waclawa, on ma takie-takie chrostki na fiutku moze sie cos po prostu przylepilo?