Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tylko pytam

Jak sie nazywa ta polska modelka ktora

Polecane posty

Gość ja tylko pytam

to niby taka brzydka była i zrobili z niej modelke ?? wiem ze anna na imie miała

Gość ja tylko pytam
nazwisko na N

Gość myslalam ze chodzi ci o
Agate Buzek :O

Gość again...
Anna Nocoń chyba, ale ona nie jest brzydka, ma oryginalną urodę

Gość nocna królewna
Raczej Ania Nocoń. Bardzo interesuję się modelingiem, więc wiem :) Dziewczyna może nie jest ładna, ale ma dość intrygującą urodę. Jest supermodelką, więc to musi o czymś świadczyć. Oto strona z jej kilkoma zdjęciami z portfolio: http://supermodels.nl/annanocon Dziewczyna była przeznaczona modelingowi. Z tak kiepskiej agencji trafiła na światowe wybiegi. Tylko pozazdrościć :)

Gość konwalijka Jego
modelki to kiedys byly ładne, teraz szuka sie innosci np blada cera, cos co ja charakteryzuje, kiedys widzialam jedna byla wlasnie blada i taka jak agata buzek, czyli nieumalowana, blade usta, blondynka, moglaby zagrac w filmie o Elzbiecie 2:) jej rysy i uroda pozwalały by na to. Odchodiz sie juz od klasycznego piekna, szuka sie innosci, a innosc nie oznacza urody. Moj dr z budownictwa mawaial a czemu te modelki sa takie nijakie? no wlasnie maja byc takie, bo ty masz sie ciuchem zachwycac, nie nią. Inaczje by ci kopara opadla a na sukienke bys nie spojrzał.

Gość ej no sorry ale ona jest
ładna:O troche dziecinna twarz, ale ładna:) i ma fajna figure:D nie jest baaardzo wychudzona:)

Gość ja tam nie widzę
żeby ona była brzydka. Jak dla was ona jest brzydka tzn. że ja nie powinnam się pokazywać na światło dzienne, a przecież jestem zadowolona z wyglądu

Gość konwalijka Jego
mi sie nie podoba kazdy ma inny gust wiesz kto mi sie podoba marta mostowiak ma dekadencka urode, ona mogla by byc modelka, ale wedlug mnie:)

Gość zuzanna siajajaj
dla mnie nie za piękna jak na dziewczyne, ale na modelke się nadaje bo oryginalna i bardzo młodo wygląda, a w tym fachu im młodziej tym lepiej