Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaffeterinka

Ja 15 lat, on 21 lat...co z tym zrobić...

Polecane posty

Gość kaffeterinka

Poznałam niedawno fajnego chłopaka. Miły, sympatyczny, rozsądny i wolny, ale troszku starszy. Co sądzicie o tym związku ????????? On mnie się podoba, ja mu też. Fajnie ze sobą wyglądamy. Jak go zobaczyłam po raz pierwszy nie mogłam oderwać od niego wzroku. On chyba jednak uważa, że za duża różnica wieku pomiędzy nami. Nie wiem co robić :-(

Gość phyy
Myślę, że do siebie nie pasujecie. I nie chodzi tu o wiek. jeśli planujesz z kimś związek, bo "fajnie ze soba wyglądacie", to znaczy, że jesteś niedojrzała, tyle. 🖐️

Gość uwazajcie na
prokuratora

masz 15 lat on 21. masz male doswiadczenie zyciowe, on ma duze doswiadczenie zyciowe. to nie jest odpowiedni zwiazek. na zwiazki o takiej roznicy wieku poczekaj jeszcze kilka lat.

Za młoda jestes na związek z 21 letnim facetem, chyba powinnas miec chłopaka bardziej w twoim wieku

Gość Mój styl
mój kolega ma 22 lata i jest w związku z 16 letnią dziewczyną, i jak narazie wszystko się im dobrze układa. Moze to zależy indywidualnie od każdego z osobna?

Gość zobaczę co z tego wyjdzie
phyy Popieram:) Bo jeżeli przez "Fajnie ze sobą wyglądamy" rozumiesz np. 1. Mamy podobne charaktery 2. Fajnie sie rozumiemy 3. Dobrze nam ze sobą ... nie chodzi o sex itp. itd. to ok, jeżeli Ty też pasujesz do Niego pod każdym względem. A wiek.... oj....

jatamanka Oj dlaczego z góry takie pesymistyczne założenia? A nawet gdyby sie rozpadł to co? dziewczyna młoda "życie sobie ułoży" :P

Gość dis..
Wiek wbrew pozorom nie jest przeszkodą. Tuta chodzi raczej o twoje podejście do związku. Po co ci własciewie chłopak? Żeby mieć się kim pochwalić, żeby udawać doroślejszą, czy dlatego że go kochasz i chcesz z nim być? Jesteś na to gotowa? Zdajesz sobie sprawę jak może zareagować twoje i jego otoczenie? Zastanów sie czy warto. *powiedziała pietnastolatka, która jest z 23latkiem :P

Gość kompostownik
wczesniej czy pozniej rozpadaja na ogol wszystkie zwiazki 15 latek

Gość dis..
większosć związków się kiedyś rozpada :P

Ja 15 lat miałam 8 lat temu, heh w sumie nie tak dawno, ale ja w wieku 15 lat byłam zakochana ( wtedy na zabój:P) w chłopaku z klasy i nikomu nie powiedziałam bo sie wstydziłam, a teraz...12 latki szwedają się z chłopakami:)

Gość bn lidg
Ja bym się wstydzil pokazać znajomym z taką małolatą! Dajcie spokój!

Gość kaffeterinka
Nie jestem żadną dziwą, opanujcie się dobra. Nie wiem dlaczego mnie od razu rugacie. Nie chodziło mi o wygląd jak mówiłam, że razem fajnie wyglądamy, chodzi mi o ogół. A on nie jest żadnym starym dziadem a ja głupią małolatą wbrew wieku. Za pare lat to nie będzie nic dziwnego, ale niestety teraz to trochę możę problem być. On jest chyba rozsądniejszy bo ma więcej obaw co inni na to.

ja mysle, ze jest dla seksu z Tobą. Moze jeszcze teraz o tym nie myslisz, ale za jakis czas - jak sie juz zaangazujesz emocjonalnie to chłopak Ci powie, że albo do łóżka, albo koniec związku...

Gość a dałaś mu w oko/

Gość bleub
miałam cos napisać o sobie... ale mi sie odechciało jak Was poczytałam ehhh no dobra poznałam mojego męża, gdy ja miałam 14 lat a on 20 ... i nie chciał mnie wykorzystać ! możliwe, że założycielka tematu jest niedojrzała np. emocjonalnie, ale prosze nie generalizować bo ja mam dobre doświadczenia jesteśmy razem 13 lat, w tym kilka lat po ślubie pozdrawiam

Gość EHHHHHHHHHHH
bleub skoro ty taka jestes,nie znaczy ze ona taka jest czy będzie....większosc to glupie mlode dzi...ktore jak pizda zaswędzi do wyra i puchną przez 9 miechów

Gość bleub
mocne słowa wiem, że różne są kobiety... czasem aż mi sie to w głowie nie mieści :O

Gość EHHHHHHHHHHH
bleu polska rzeczywistość ;/ niestety...

Gość oxidka
mysle ze 15 lat to nie czas na powazne zwiázki z przyszloscia. Tez mialam 15 lat i myslalam ze ludzie sa glupi i sami nic nie wiedza mowiac ze cos takiego sensu nie ma bo taka za malo wie albo poprostu niewie czego od zycia chce mimo iz jej sie wydaje ze wie. Teraz mam kilka lat wiecej i mysle sobie co ja madra sobie wtedy myslalam i wiedzialam. Wtedy myslalam ze wiem duzo teraz wiem ze niewiedzialam prawie nic. Nie mowi ze roznica wieku za duza bo roznica wieku miedzy moim partnerem a mna wynosi 12 lat ale ty masz 15 lat! jesli sobie odpowiadacie to nie widze problemu ale nie lodz sie ze to milosc na cale zycie bo szanse sa marne aby tak bylo. Pozdrawiam i trzymam kciuki (wiem co czujesz)

Gość EHHHHHHHHHHH
młode,głupie i naiwne ;/

Gość kaffeterinka
EHHHHHHHHHHHHHHHH Ty to potrafisz załamać człowieka. W ogóle mnie nie znasz a takie rzeczy wypisujesz :-( Sex nie wchodzi w grę jak narazie bo nie jestem na to gotowa !!! Innym dziekuję za miłe słowa. I bardzo proszę mnie nie oceniać bo do głupiej małolaty to mi baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo daleko.

Gość EHHHHHHHHHHH
kaffetarianka skoro tak,to sory :)

Gość justaaaaaaaa
ja bylam dokladnie w takiej samej sytuacji co ty trzy lata temu ja mialam 15 on 21 i to byl wbrew pozorom bardzo powazny zwiazek bylismy ze sobą poltora roku , wiele starszysz par co znam bardziej przypominalo dzieci anizeli my, zalezy jedynie jakim typem jest twoj chlopak? jezeli jest rozrywkowy i podrywa naokrąglo jakies panienki to sobie odpusc a jezeli jest w tobie naprawde zakochany to bedzie dobrze. smiac mi sie chce z tych ktorzy mowią ze ten związek nie ma sensu bo wiele dojrzalych kobiet na tym forum opisuje swoje relacje z partner oraz zachowania ktore przypominają zabawe dzieci w piaskownicy. moja mama urodzila mojego brata w wieku 16 lat i jest juz z moim tatą o 5 lat starszym od niej 25 lat. wiec nie ma reguly

Gość ojejkuuuuuu
moja mama urodzila mojego brata w wieku 16 lat i jest juz z moim tatą o 5 lat starszym od niej 25 lat. wiec nie ma reguly faktycznie masz sie chwalic,a ty już też zaliczyłaś wpade???