Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolinkas

Ile dni po stosunku badanie z krwi na hcg?

Polecane posty

Gość dolinkas

pisza ze ju z po 6-7 dniach można to prawda?

możesz zrobić to badanie ale stężenie bHCG trzeba monitorować, tzn zrobić np jutro i następne za 3 dni czyli w poniedziałek albo wtorek. Powinno wzrosnąć bodajże o 75-100%, gdzieś w necie były podane normy stężenia tego hormonu dla poszczczególnych tyg ciąży, niestety nei mam już zapisanej tej strony ale jak znajde to Ci podam Pozdrawiam!

Gość dolinkas
nie zwykła dziewczyno gdybyś bya tak kochaniutka i dała link do tej strony!!!🌼

Gość zagubiona wsrod testow
no wlasnie :)

Kolejne tygodnie licząc od ostatniej miesiączki i odpowiadajacy im poziom hcg: 3 tydzien - 5 - 50 4 tydzien - 3 - 426 5 tydzien - 19 - 7.340 6 tydzien - 1.080 - 56.500 7-8 tydzien - 7.650 - 229.000 9-12 tydzien - 25.700 - 288.000 13-16 tydzien - 13.300 - 254.000 17-24 tydzien - 4.060 - 165.400 25-40 tydzien - 3.640 - 117.000 narazie tyle znalazłam, ale szukam dalej, jak znajdę dobre strony to Wam dziewczynki je podam 🌻

Dzieki jestes kochana :) Mnie wyszedl wynik 404 , czyli ze niby to juz ktorys tydzien, ale to fizycznie niemozliwe bo wtedy nie bylo zadnego sexu.

ale pamiętaj że każdy organizm jest inny i kazda ciąża inaczej się rozwija aha, a robiłas tylko jeden ten test czy dwa? bo wiesz, jak wynik spada to kiepsko.... możesz sie spodziewać że zaczniesz niedługo krwawić i ciaża jeśli była to \"poleci\"... ja tak miałam w zeszłym roku :(

to dobrze bo ja nie chce zadnej ciazy a poza tym bralam tabletki wiec cos mi sie tu nie zgadza. Mozliwe ze od czego innego te wyzszy poziom hcg?

Gość a po co te badania
???

:( ja nie mam zadnych problemow ze zdrowiem, jestem zdrowa jak rydz :(

no to nie wiem w takim razie... wiesz, czasami mozesz mieć problemy ze zdrowiem i o tym nie wiedzieć, znajoma nie mogła zajść w ciążę właśnei przez tarczyce a dowiedziała się dopiero wtedy gdy zbadała sobie poziom hormonów... zresztą jak bierzesz tabsy i bierzesz je tak jak powinnaś to wszystko powinno być ok (choć i przy nich istnieje 0,1-0,2% wpadek...

dzieki. Moze jednak dostane upragniony okres :)

Gość dolinkas
dzięi nie zwykła dziwczyno za link:)