Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aabeti

JAKA PROSTOWNICA BABYLISS CZY PROSTOWNICA EFALOCK FLAT CHAMP

Polecane posty

Ja mam Flat Champ i jestem bardzo zadowolona :) Bardzo szybko prostuje a efekt utrzymuje się do następnego mycia :)

Ja mam Babyliss i jestem zadowolona. Szybko się nagrzewa, jest lekka i wygodna, z termoregulacją, nie pali włosów choć zdarzało mi się używać na niedosuszone.

Gość an-ka
ja mam babyliss, jest warta swojej ceny, mam bardzo krecone wlosy i prostuje codziennie, nawet na wilgotne, polecam

Gość Aneta_Marzena
ja mam prostownice efalock flat champ...ogólnie jestem zadowolona bo nagrzewa sie szybko i prostuje o wiele lepiej niz moja poprzednia prostownica(zwykła za 50 zł)...tylko ze jak kazda prostownica niszczy włosy.Wszystkie moje kolezanki chwalą ta prostownice(czasami komus pozyczam moja prostownice)...ale o babyliss tez słyszałam wiele pozytywnych opinii.Aha chciałam dodac ze jak bedziesz kupywac prostownice to sobie kup od razu jakis srodek do prostowania(chroniacy włosy przed ciepłem).

Gość vaniliova
Babyliss - polecam :)

Gość blue15
ja mam efalocka i nie narzekam, moj 2 koleznki po wyprobowaniu kupiły sobie takie same wiec WARTO:)

pytała u pani sprzedające. powiedziała krótko, że efalock jest lepszy. nie wiem co wobec tego sądzić o babylis. A może tylko efalock nie ma takiego popytu i tzreba ją sprzedać.

Gość agata-----
efalocka champ ja mam , jak dla mnie BOMBA :)

Gość aya-chan
mam taki sam dylemat...ale wszędzie mi mówią,że to jednak efalock jest lepsza...