Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

esencja życia

Płaski brzuch, szczupłe uda i jędrne pośladki - od 1.07

Polecane posty

Kto ze mną zaczyna ? Moze jakieś diety ćwiczenia.. zaczynami wkacyjną kurację wyszczuplająca piszcie wszytsko;p może sie razem zmotywujemy?opisujcie sparwdzone diety, ćwiczenia oraz preparaty...kosmetyki KOBIETKI ZAPRASZAM

Gość asia2859
Ja bym bardzo chciała ale nie mam tak silnej woli , nie wytrzymam. Wiem, że powinnam trochę kilogramów zrzucić (168 cm-63kg) ale jakoś nigdy mi nie może wyjść- nie ma na to rady- moja wina - za dużo jemmmmmm!!!!!!

Gość dołącze sieee
ja zaczynam głodówke

a ja jestem szczupla,ale jedrne uda,brzuch przydalyby sie:) dlatego do dzisiaj cwiczenia:)

ja tez jestem szczupla, ale jedrnoscia nie pogardze :) dolaczam sie. zaczynam od bs na nogi i posladki :) do tego szostka weidera :)

a co to ta szostka weidera? :)

Gość hehe ciezko bylo
ja z tą 6 nie wytrzymałam [;

Gość jolkaa
Ja też zaczełam ćwiczyć szustke..narazie jakoś mi idzie na szczęscie ale co bedzie potem nie wiem:)))

Gość dołączam się

Gość aaa...
dziewczyny co to takiego ta szostka wytlumaczcie dokladnie

Gość pomagadam hehe
to wpisz w SZUKAM aerobiczna szóstka

Gość Asta
najgorszy jest 10 dzień 3x 8, ćwicze weidera już prawie dwa tygodnie i musze powiedzeć że miałam dwa dni przerwy bo po prostu nie mogłam ale najgorsze jest to że po tych ćwczeniach początkowo jest człowiekowi nie dobrze a potem już jest ok widze już efekty brzuch jest bardziej wciągnięty i bardziej elastyczny :) polecam

ja sie chetnie dopisze :) tylko ze z moja silna wola jest slabiutko :( jestem leniem smierdzacym, poza tym najfajniej jak sie widzi odrazu efekty... ehhh :( ja tez cwiczylam 6... ale dotrwalam do 12 dnia i jakos mi przeszlo.,.. nawet nie chodzilo o to ze nie dawalam rady.. tylko cwiczenia byly takie jakies. hmm.. monotonne i mnie to nudzilo. wiem ze to glupio brzmu, ale poprostu jak sobie o tym myslalam to juz poprostu wszystkiego mi sie odechciewalo :/ :)