Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samsanna

Dostałam na e-maila niby czek hotelowy Eurorest - darmowe 14 dni w hotelu ...

Polecane posty

Gość samsanna

Nie wiem czy dać sie na to naciągnąć, czy ktoś już próbował?? Odesłałam e-maila, potwierdziłam chęć dostania czeku i... teraz sama nie wiem czy to naciąganie czy prawda (trzeba uiścić jakąś opłatę 48,90 zł tytułem pokrycia kosztów przygotowania, wydruku, przesłania materiałów i emisji bonu pieniężnego, którym jest czek hotelowy Eurorest ...) To jest to: http://eurorest.net/?id=04&lng=pl&PHPSESSID=aaf0f53ea11f5f65a6178a28d54eb28f

Gość pikuś
pewnie to bajer co ci w polsce zd darmo dadzą???

Gość ale bujda bujda
taki mail dostalam juz 4 lata temu i dostaje co roku, zawsze kasuje bo to bojda, czytalam kiedys opowiesci kogos kto dal sie nabrac, wywalaj takie cos odrazu do kosza. pozdrawiam.

Gość samsanna
Acha ma sie niby dostać 1-14 darmowych noclegów w wybranym hotelu ;)

Gość samsanna
No właśnie "ZA DARMO UMARŁO" więc chyba nie ma sensu sie nabierac

Gość samsanna
To pełne wyżywienie trzeba opłacic?! co za.... grrr ciekawe czy pisze o tym na tej ich stronie :[

Gość pisze

Gość tak....zostalas wylosowana
sposrod wielu. Ja mam cztery konta i na kazde dostalam tego maila> Coz za szczesciara ze mnie:D

Gość A my dajemy darmo.
Pracuje w firmie ktora przysyla do biura pudlo upominkow a my mamy je rozdac klientom.Wiec dzwonimy i dajemy DARMO.Kto u nas byl ten wie ze z pustymi rekami nie wyszedl.

Gość A my dajemy darmo.
To sa upominki za to ze kiedys mialo sie kontakty z nasza firma. bo to jest firma o renomie swiatowej i wiekrzosc ludzi mialo z nia kontakt.

Gość ___ona
spędziłam tydzień z eurorestem na słowacji 2 lata temu, było bardzo fajnie, noclegi za darmo, a my jedliśmy z karty dania i nie było to do przejedzenia, nie dobijaliśmy do stawki dziennej, jedliśmy super, wyszło taniej oczywiście i w dobrym hotelu, tak ze to nie bujda,nam się sprawdziło :)

Gość zyxt
Np w Krynicy Morskiej czeki honoruje Hotel Pod Lwem. Usytuowany gdzie "psy dupami szczekają", nad Zalewem. Do plaży 3,5 km. Stawka żywieniowa 48 zł. Od 25 sierpnia. W tym terminie kwaterę prywatną można dostać za 20 zł nad samym morzem, obiad w ośrodku dowolnym 9 - 12 zł. Sniadania i kolacje też można wykupić, ale po co. No to policzcie

Gość joł naciągają

Dokładnie tak - noclegi gratis, ale trzeba wykupić pełną dzienną stawkę żywieniową. Hotele wyłącznie te drogie, czek niby gratis, ale trzeba zapłacić ok 80 zł za pakowanie i wysyłkę.

Gość afta
Ja wyjezdzam wlasnie dziękitej stronie,ale wlasnie wyzywienie oplacic,sporą sumke,nie dajcie się nabrac ;/

no tak dostaniesz darmowy hotel, przejazd... tylko wyzywienie bedziesz musiala sobie wykupic a CENY uffff. Lepiej jak wezmiesz znajomych i sami zoorganizujecie sobie wyjazd na 14 dni to taniej wam wyjdzie!

N o ja też dostałem ten szmelc. Już nawet musiałem tylko wysłac maila 20 znajomym i mam :-) Masakra a później wszyscy znajomi dostają spam :-) Ale ludzie wierzą w to naciągactwo.. pozdrawiam :-)

Gość henk1
Mi przyszło z Anglii,że wygrałem w narodowej loterii BBc 710.000 funtów i aby zrealizowac dalsze procedury potrzebowali moje wszystkie dane wraz z rachunkiem bankowym.Więc po dwóch dniach sprawdzania wysłałem prośbę aby wysłali mi 10 kodów doładowawczych komórki z Lebara ( holenderska) czyli 10*40 euro niestety nic nie przyszło,więc ponownie wysłałem domagając się ale nic nie otrzymałem. A ty nie daj się nabrac bo zapłacic możesz będąc na miejscu;przecież będziesz gościem.Możesz im wysłac ewentualnie zobowiązanie mailem,że zapłacisz na miejscu.A jak sama nie zarobisz na wczasy to nie pojedziesz a za te 40kilka zł to zjesz już teraz pizze,!!!!! smacznego

Gość naciagacze jak nic
oplata za to, ze ci do domu przysla ten czek wynosi 50 zl..............chyba złota koperta wysyłaja

zadni naciagacze. Masz na stronie podane hotele, domy wczasowe itp, wraz z numerami telefonow- co za problem zatelefonowac do ktoregos i zapytac o czeki Eurorestu? Ja byla w Zakopcu, placilam tylko za zarcie- bylo swietne! Spanko bylo za 50 zl. Z czekiem Eurorestu

zadni naciagacze. Masz na stronie podane hotele, domy wczasowe itp, wraz z numerami telefonow- co za problem zatelefonowac do ktoregos i zapytac o czeki Eurorestu? Ja byla w Zakopcu, placilam tylko za zarcie- bylo swietne! Spanko bylo za 50 zl. Z czekiem Eurorestu

Gość natusialek
no to was zdziwie , sama skorzystalam z tego czeku jadac do protugalii. jechalam na wlasna reke i kupilam ten czek koszt ok 50zl juz teraz nie pamietam. a co mi tam raz sie zyje. i faktycznie mialam noclegi za darmo ale warunkiem jest to ze jest przymus wykupienia wyzywienia. w niektorych krajach sie faktycznie oplaca a w innych wych tak samo jakbys sam wykupil nocleg i wyzywienie. Bulgaria warta polecenia= oplacalna;) mozna sprawdzic opinie. zreszta jak jedzie sie samemu z zamiarem zakupienia czegos na msc warto zaryzykowac.

Gość andy 24
no dokładnie, tez dostałem taki liścik na jednym z pokazów garów ^^ czek uprawnia do 7 dniowego pobytu dla dwóch osób w... pod warunkiem wykupienia całodziennego wyżywienia, jeszcze go mam ;) kto jedzie ze mną ?? :D

Gość gość
rodzice mojej przyjaciolki wyjechali gdzies w gory byli bardzo bardzo zadowoleni o szczegóły nie pytałam ale to bylo gdzies 3 lata temu

Gość gość
Eurorest to zwykli naciągacze ,szukają naiwnych ,podobnie jak ci na organizowanych spotkaniach na przykład; Pihipiak Poland,czy Aven Travel.

Gość gość
halinka_10 Osobiście najbardziej polecam wszystkim czeki Bonuspremium.pl Wcześniej korzystaliśmy z eurorest i eurosysytem hotels ale BonusPremium.pl jest najlepszą firmą oferującą te usługi w zakresie hoteli, szkoda tylko że nie mają oferty zagranicznej, pojechaliśmy w tym roku za to z mężem w góry do hotelu wysoka ***. Hotel ładny, czysto, obsługa jak obługa (standard jak to w hotelach) ogólnie miła, jedzenie smaczne, następne wakacje spędzamy z nimi nad morzem. Polecam z czystym sumieniem. Halina

Gość Stanpoll
Dostaję co roku czeki hotelowe za które nie płacę w hotelu,to nie prawda że naciągają,za nocleg nigdy nie płaciłem,korzystałem kilka razy z hotelu i z czeku,pozdrawiam