Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajnik.

za takie cos, dozywotnie wiezienie czy kara smierci?

Polecane posty

nie moge otworzyc filmu ale opis tak.. ja mysle ze dozywocie, ale z nie w celi z tv itp. K.... zapierdal w kamieniolomach raczej..

Gość bez powodu pobili

Gość zapytajnik.
zabili, chlopak od ran nozem zmarl, dokladnie bez powodu - dla samej satysfakcji? jeszcze jakby ich poprostu pobili to siniaki by zeszly...

Gość noob
oczywiście, ze kara śmierci :O jak potrafił zabić to może też sam umrzeć :O JAk nie szanuje życia innych to dlaczego ktoś ma szanować jego życie ??

Gość rumiany Boluś
jak to mozliwe w tym lepszym i bogatszym swiecie , z ktorego kaza nam brac przyklad ? to niemozliwe to jakas falszywka to chyba u ruskich tak sie stalo. przeciez tam jest raj i szczesliwosc pospolita.

Gość zapytajnik.
no wlasnie, skonczy sie na tym ze w wiezieniu jeszcze nie jednemu zaszkodza, podejrzewam ze takie typy to beda w wiezieniu rzadzic i nie dadza soba pomiatac.

Gość az mnie trzesie
Zadna kara smierci, zadne dozywocie. Odrabac rece i nogi, wypuscic nich sobie wegetuje, bedzie mial kupe czasu na autorefleksje. Samobojstwa i tak nie popelni wiec bedzie sie meczyl fzycznie a co gorsza psychicznie.

Gość az mnie trzesie
A te palanty co to filmowaly(przeciez widac ze jest to kamera przemyslowa sterowana przez jakiegos dupka) to na co kurwa czekal?!

Gość az mnie trzesie
Jak sie bal wyjsc z tej klitki to mogl chociaz drzec paszcze moze w ten sposob przydalby sie do czegos.

Gość sssssss
jak bym takiego buraka dorwał to bym mu łapy połamał jednego po drugim