Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alvea

Ograniczenia dotyczące remontów...

Polecane posty

Mieszkam w bloku... Sasiad rozpoczął remont... Mam pytanko: czy ktoś wie coś na temat ograniczenia godzin pracy, w jakich godzinach można sobie bezkarnie stukać i czy np. w niedzielę także?

Gość ashah
Cisza nocna trwa od 22.00 do 6.00 - przynajmniej u mnie.

A niedziela? czy to samo dotyczy także niedzieli?

Gość ashah
U mnie nie ma podzialu na dzien powszedni czy niedziele...

Gość aivea
chcialam sie zrewanzowac mu za to , ze mnie podkablowal gdy prowadzilam burdel u siebie i zza cienkich scian dolatywaly do jego uszu odglosy dzialalnosci tegoz przybytku.

Gość forummmmmmmmmmmmm
ostatnio czytalam ze prace remontowe powinno sie wykonywac od 8-19 i chyba od pon-pt ale tego juz pewna nie jestem

Gość Okularnicaa
cisza nocna jest w godzinach od 22:00 do 6:00 rano ale jest jeszcze cos takiego jak zakłocanie spokoju przez uciążliwe hałasy, ale to juz w kazdej spółdzielni czy wspólnocie jest osobno ustalane, ale przewaznie od godz. 8:00 do max. 20:00, ale tak jak mówie wszystko zalezy jak jest w waszym regulaminie porzadku domowego

Gość RudaHera
Tak jak wspomniała moja przedmówczyni - między 22 a 6 jest cisza nocna. Ja bym jednak nie robiła problemów, lepiej się przemęczyć, bo jak Ciebie dopadnie remont, to też będziesz chciała, żeby sąsiedzi byli dla Ciebie wyrozumiali. Taka jest przynajmniej moja opinia na ten temat. Przynajmniej szybciej skończą.

Gość asdwerta
O ksiezniczka sie znalazla ;/ Poczekaj az ty bedziesz miala remont i sasiedzi beda cie wyliczac z czasu ;/ Jak nie chcesz miec halasow to sie do domu wyprowadz!