Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do doswiadczonych mam

jak wasi partnerzy zareagowali na maleństwo???

Polecane posty

jeszcze nie jestem w ciązy, ale planuję..:) mój narzeczony mowi ze nie cierpi małych dzieciaczków, mowi ze nawet na ręce go nie weźmie.., kotraś z was miała podobny "problem" ?:) jak to wygląda w praktyce??

bardzo durne pytanie,,,, o to sie nie martwie,,

Ja jeszcze nie jestem w ciąży (a może jestem ale jutro się okaże :) ) ale mój narzeczony bardzo chcę takie maleństwo ... mimo iż jest dośc młody bo ma 24 lata :) .... Teraz nawet nie wiem na pewno czy się nam udało ale On już gładzi mnie po brzuszku i wymyśla imiona :) Myślę że Twój mężczyzna jak już zobaczy Waszą kruszynkę to zmięknie i całkowicie zmieni podejście do dzieci :)

tak samo jest u mnie:) jeszcze nie wiem czy jestem w ciąży a On już wymyśla imiona, też mnie gładzi po brzuszku:D ,, ale non stop mi powtarza ze on do dziecka dotykać się nie będzie, bo uważa że zrobi mu krzywdę:D mówi że jak podrośnie, bedzie miało 2,3 latka to będzie najleprzym tatą, zresztą , ja to widzę , maluchy go kochają, łażą po nim, skaczą, mam nadzieje że jak zobaczy swoją kruszynkę, to coś w nim pęknie:)