Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAŁAMANAAAAAAAAAAAA

DZIEWCZYNY CO JA MAM ZROBIĆ Z MOIM STASZNYM BRZUCHEM!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ZAŁAMANAAAAAAAAAAAA

Dziewczyny mam straszny brzuch pop ciąży niedośc że cały w rozstępach to jeszcze obwisły:(:( gdy idę ulicą to wydaje mi się że wszyscy wiedzą że mam rozstępy!! Mam na ich punkcie obsesje i co ja mam teraz począc??????????

Odnośnie roztępów proponuję topik roztępy... jest zaraz poniżej... Pozdrawiam.. A z obwisłym brzuchem.. niestety pomoże tylko plastyka brzucha...kremy raczej nic nie pomogą. A roztępy białe czy czerwone?

Gość ZAŁAMANAAAAAAAAAAAA
na szczęście już białe:) narazie na plastyke mnie nie sta bo jest troszke droga może za rok:( byłam na tym topiku ale nikt mi w sumie tak bardzo nie pomógł z moją obsesją:(

Gość niestety ale nic teraz nie
zrobisz trzeba było przygotować się do ciąży, ćwiczyć mieśnie brzucha, pływać, chodzić na aerobik. Bez tego brzuch niegdy nie wróci do normy. Trzeba dbać o mięśnie brzucha, bo tylko one są odpowiedzialne za jego wyglą i rozmiar. Teraz może pomóc tylko plastyka brzucha.

No nie wiem czy na szczęście.. bo najlepiej usuwać czerwone... ja walczę z moimi białami i czerwonymi za pomoca baniek... chińskich. Bo w sumie wszystkie kremy nie przyniosły rezultatów..a miałam ich całą masę..Pozdrawiam.

Gość kamila123
do justine Bańki chińskiej: a jak myślisz przez taki brzuch jestem skazana na samotnośc ??????

Gość o matko a jak tam poród
jeżeli to ty, co urodziłaś 10 miesięcy temu, tio się nie martw:) Może jeszcze troszkę się polepszy. Brzuchem też się nie martw. Gorzej, że ojciec dziecka nie jest twoim partnerem, ojciec by na pewno zaakceptował takie zmiany. Np. mój partner na pewno. Ale fakt, że teraz nic już nie zrobisz. trzeba było myśleć kilka lat na przód:( Nie jesteś skazana na samotność, bo nie zawierasz przecież znajomości w ten sposób: cześć, jestem Kamila, zobacz, jakie mam rzostępy... Przeciez masz też inne cechy, które mogą podobać się ludziom.

Gość ZAŁAMANAAAAAAAAAAAA
kurcze ja się zastanawiam jak one się zrobiły smarowałam się oliwkami i kremami a tu nic:( i teraz taki brzuch :(

Gość o matko a jak tam poród
No zrobiły się tak, że po prostu skóra się porozciągała. Kremy i oliwki nic nie pomogą. Faktycznie mogą pomóc tylko mocne mięśnie brzucha, wtedy brzuch wraca do swojego kształtu. Jeżeli nie wisi ci na brzuchu jakiś gigantyczny worek, to nie martw się:) Przecież nikt tego nie zauważy. Nie zakładaj tylko za krótkich bluzek i biodrówek:o I będzie ok. Ludzie mają różne defekty:)

Gość ZAŁAMANAAAAAAAAAAAA
z biodrówkami się już pożegnałam. Wiesz aż tak stranie to nioe jest nie wisi mi tak jak worek kangura może jet to ok 1.5cm nie więcej

Gość ZAŁAMANAAAAAAAAAAAA
Boże dzięki wam za te słowa może wreszcie uwieże w siebie i otworze się do ludzi:)

No to ćwicz i ćwicz i ćwicz:) Może coś pomoże:) Trzeba było ćwiczyć wcześniej i jeść dużo galaretek wieprzowych i nóżek tak zwanych i takich rzecz, np. pręgę wołową. A teraz nie martw się, to nie jest wielka tragedia. Ja mam rozstępy na udach i to od 11 roku życia:o Bo urosłam za szybko, w jedne wakacje prawie 11 cm i porobiły mi się takie pasy na udach z boku. I jakoś żyję:) Po prostu nie zakładam ubrań, które to eksponują. Nie pokazuję swoich ud wszystkim na około, a osoba, której je pokazuję jest więcej niżadowolona:p Także nie masz się czym martwić. Próbuj jeszcze coś zrobić, ale jak się nie uda, nie ma co rozpaczać.

Ja też mam naprawdę wiele mankamentów ciała... nogi całe w roztępach, już nigdy nie założę krótkiej spódnicy.. najwyżej za kolana... też mi z tym źle.. ale co mam zrobić.. stosuje te swoje bańki i liczę na cud... Trzymaj się ciepło... PS. Dla mnie największy prblem tkwi w tym , że ja sama nie mogę się zaakceptować. Bo mój facet mówi , że moim pasków nawet nie widzi.. I ja tylko wiem jak on słodko kłamie...bo to jest widoczne z daleka dla ślepca... jeżeli same zaakceptujemy siebie i swoje \"defekty\" skórne tylko wtedy osiągniemy sukces w życiu... Bo nikt nas nie pokocha, jeżeli same siebie będziemy nienawidzieć.

Gość ZAŁAMANAAAAAAAAAAAA
Oj! to z tym będę miała lekki problem ale próbuje się zaakceptowa taką jaka jestem i staram się chodzi z głową posniesioną do góry:) 😘

Gość ZAŁAMANAAAAAAAAAAAA
Je też w to mocno wierze!!:) podobno marzenia się spełniają jak mocno się wnie wierzy.... poczekamy zobaczymy:)

Rozstępy same nie znikną nawet jak bedę w to wierzyła :/ Ja ma rozstęny na nogach, stosowałam mase kremów i nic. Potworne jest to że nie moge założyć spódniczki (krótszej niż za kolana). Posze justine napisz coś więcej na temat baniek chińskich (podaje powyżej mój e-mail) Pozdrawiam

Rozstępy same nie znikną nawet jak bedę w to wierzyła :/ Ja ma rozstęny na nogach, stosowałam mase kremów i nic. Potworne jest to że nie moge założyć spódniczki (krótszej niż za kolana). Posze justine napisz coś więcej na temat baniek chińskich (podaje powyżej mój e-mail) Pozdrawiam