Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bs

Czy mężczyźni wchodzą na takie babskie fora ?

Polecane posty

Gość bs

Ciekawa jestem, czy męzczyźni wchodza na babskie fora, szczegolnie traktujące o życiu uczuciowym ? Jeśli tak, to czy robią to, żeby coś się dowiedziec o psychice kobiet ?...czy raczej zeby dopiec, wyśmiać itp. Panowie - jesli tu zaglądacie, wypowiedzcie się !!! Wypowiedzi Pań...też mile widziane :)

Gość zoczeniec indywidualista
wchodzą i wychodzą przyglądają się i wyciągają wnioski i... robią jeszcze inne rzeczy, o których nie będę tu się rozpisywać, bo zwyczajnie nie wypada ;-) p.s. ksywke masz taką, że najchętniej bym cie schrupal :D

Gość Jester
Wchodzą, wchodzą. Z ciekawości, żeby się czegoś dowiedzieć i ew. coś doradzić. Są tacy odmieńcy dla których najważniejsze w życiu nie są przedmioty i gadżety tylko emocje.

wszystko zalezy od faceta, zauważyłam że są tu i tacy ktorzy chca normalnie pogadać, ale i tacy co lubią sie powysmiewać, ale może niektórym sie przyda poznać babski punkt widzenia i vice wersa:)

Gość bs
zoczeniec...czy zboczeniec ? ...bo jeśli zbo....to masz przechlapane.... ale "idywidualista"...to coś bardziej ciekawego ;) a co ksywki...to nie jeden by mnie schrupał !!! Chetnie dowiedziałabym się, co to za inne rzeczy, ktore robią panowie ? Wnioski, wnioski - tak, to może pomóc w normalnym zyciu uczuciowym, czego Ci zycze :)

Gość bs
a movering...jest tak wrogo nastawiony ?...a tu takie sympatyczne panie piszą ;) Eh, może Ci coś nie wyszlo w zyciu i teraz czytasz posty Pań...aby być przygotowanym na takie sytuacje ? Zyczę pozytywnego nastawienia do zycia :)

Gość włażą tu ale to raczej dziwaki
Normalny facet nie będzie na babskim forum się udzielał. Tak myśle.

Gość zboczeniec indywidualista
do bs zboczeniec indywidualista niestety u nas wszystko co nie odpowiada stereotypom jest zboczeniem a ja jestem swiadom swoich odmienności ;) dlatego zboczeńcem jestem indywidualistą ;)

Gość bs
do "idywidualisty" jeśli tylko takie masz zboczenia ? ;D;D;D...to życze miłej lektury :) a mądrości nigdy nie za wiele, gdyż całe życie człowiek się uczy ;) Myslę, że jesteś normalnym, sympatycznym człowiekiem...a ksywka jaka masz...to dla wyodrebnienia swojej indywidualności .

Gość zboczeniec indywidualista
do bs dla podkreślenia swojej zboczonej natury ;)

Pewnie, że wchodzimy. Można się sporo dowiedzieć, czasami coś doradzić, pocieszyć kogoś a i niejednokrotnie pośmiać i z damskiej i z męskiej głupoty.

Gość bs
Ciesze sie, że troszke panow się pokazało, a to dobry znak. Szczegolnie jeśli te posty są w forum Życie uczuciowe... A co do żartobliwych wypowiedzi, to sadzę , ze i te są potrzebne, jesli nie ranią drugiego człowieka. Pocieszać kogoś...sądze, że to trudne w wykonaniu Panow :( Tak trudno im robić to w realu...może tutaj pokazuje sie ich prawdziwe oblicze ?

Gość bs
Panowie....meczów dzisiaj nie ma !!! Czy drzemie w Was leniwiec ? ;D A może troszkę się wstydzicie pisać, że tu zaglądacie ?