Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jotka2

na mieście wysyp lolitek

Polecane posty

Gość jotka2

aż śmiać mi się chce ma to 15- 16 lat,chude,ze zgroza,dupa jak dwa ziarnka kawy,ale miniówa,klapki na koturnie,solarka,dupą kręcą od krawężnika do krawęznika dziecinki wy nie seksowne,tylko perwersyjne bo niestety są tacy co się dziecmi podniecają :(

Gość oj tak
a m,nie najbardziej smiesza wszystkie Murzynki Bambo zjarane na solarium .. zawsze mówie do kumpeli: patrz, jaki Murzynek Bambo.. to wyglada okropnie.. a laska kuźwa taka pewna siebie kroczy, zjarana do nieprzytomności, tylko białka oczku świeca.. łahahaha@

Gość Marta jestem
hahahaha czasem jeszcze klawiatura

Gość kic
a ja mam was gdzies ! i tak mnie nie zniechecisz do tego by chodzic na solare! miniowke tez nosze i jedyne co widze to zazdrosne laski takie jak Ty :)

Gość o289
popieram! macie 10000000000000000000000% racji :) myśli takie to to ze jest seksi i wszyscy faceci polecą na nie :D :D:D:D: buahahaha

Gość wydaje mi sie
ze wina lezy po stronie rodzicow tych Lolitek 15-16 letnich . Bo gdy jest to dziewczyna dorosła to juz jej problem, ale taka małolata? Matka powinna sie zainteresowac wygladem . jak ubiera się jej corka , czy chodzi do solarki ..? itp. Czesto te dziewczynki wzorują się na wypacykowanych lalkach z MTV i myslą, ze są modne. Niestety czasami ich wyglad jest smieszny :O

Gość oj tak
już widze te zjarane cycki.. buahahahahaha!

Gość kic
ahaaa ja nie jestem 15 czy 16-stka :) troche dawno tyle mialam :)

Gość sorry kic
mam Ci zazdrościć opalonej sztucznie gęby a za parę lat zmarszczek ???HAHAHAHAHAHAH!!!!!Typowa kretynka al'a Mandaryna...

Gość a takie spaślaki którym
wylewa się zza spodni i przykrótkiej bluzki biała słonina to Was nie śmieszą????????

Gość sorry kic
widziałam dziś na Rynku w Krakowie taką lalę, niezle ludzie z niej zlewali...

Gość kic
oj jest czego zazdroscic :) chcialabys sie zamienic ze mna chociaz na jeden dzien ! jeszcze bys blagala o wiecej :)

Gość wolę
potrzeć już na takiego spaślaka niż na taką małą, zjaraną lalę.

wydaje mi sie - niestety często rzeczywistość wygląda tak, że .....jaka córka taka matka :O:O:O to przykre ale, córki te nieszczęsne nawyki wynoszą z domu, matki to często nieustające żródło inspiracji dla takich małolat :O:O:O

Gość oj tak
wszystkie bezguścia wzorujace sie na Dode sa żałosne.. sorry, ale nie czuje ani grama zazdrości. nie ubrałabym sie tak chocby mi zapłacili, i nie zjarałabym sie tak na solarce choćby ktos mnie na kolanach błagał.. ble!

Gość jesteś
kic pewna ??Oj zdziwiłabyś się...

Gość kic
zreszta musze byc opalona bo moje jedne z glownych zajec to taniec towarzyski! na turniejach musze jakos wygladac! a w mediolanie nabylam opalenizne naturalna ! :) gdybys byla modelka inaczej bys sie wypowiadala na ten temat :) a smiech to najprostsza ucieczka z danej sytuacji! Ty niestety tylko to potrafisz!przykro mi :)

Te topiki o zjaranych laskach na solarium sa juz nudne i tak samo oklepane jak krytyka rózowego koloru. Bardziej żenujące są dziewczyny, które wytykaja wady innych dziewczyn

Gość __ona
kic, jesteś bardzo przekornym facetem :D

Gość kic
nie ubralabys sie w taki sposob za zadne pieniadze? rozumiem bo zapewne nie masz do tego warunkow i wygladalabys w takim stylu conajmniej smiesznie! nie kazdy moze sie wzorowac na np. mandarynie :)

Gość a czy ty
nie rozumiesz kobieto, że nie każdemu sie taki styl podoba ? Bo ty jesteś zjarana na twarzy to każdy tak musi ??? Pokaz przynajmniej , że masz coś w tej głowie.Ja sobie nie mam nic do zarzucenia, wręcz przeciwnie. A na solarium nie pójdę za żadne pieniądze.

Gość oj tak
ale wzór!!! buahahaha! naprawde godny nasladowania! gratuluje kic! jestes boska!

Gość jotka 2
już ta solarka pal sześć ale te wyzywające ubiory na niby to kobitkach ,ale w sumie jeszcze dzieciach do czego im tak śpieszno? do tej dorosłości(w ich mniemaniu)naprawde,ale to wygląda czasami śmiesznie

Gość kic
pamietaj ze na solarium nie chodzi sie codziennie ! nie wrzucaj wszystkich do tego samego worka ! ja wiem co to umiar!

Gość co do Mandaryna
to jest ona również żałosna jak jej głos i mam nadzieję, ze masz więcej w głowie niż ta "gwiazda"

Gość kic
ta gwiazda przez male g .....moze i nie ma glosu ale co ma w glowie nie wie nikt bo o tym jaka jest naprawde nie dowiesz sie z tv!

Gość kic
to media ja kreuja a nie ona sama!

Gość sorry ale
dla mnie gówno ma w glowie skoro miała odwagę zrobic w zeszłym z siebie idiotkę w Opolu czy też w Sopocie (nie pamietam).Chyba zdawała sobie sprawe jaki ma głos , prawda ? Mój pies wyje lepiej do księżyca. Po za tym gdyby nie Wiśniewski to Mandaryna byłaby nikim.

oO faaak mandaryna...:O nie dowiem się jaka jest bo mnie to nie obchodzi, ale zobaczę jaka to jest zajebista i na czym się tępe suczki wzorują.... zejebisty wzorzec, klasa i uroda sama w sobie.

Gość kic
gdyby wszystkie kobiety chociaz w polowie wygladaly tak jak ona lub inna zadbana kobieta ....(zejdzmy z niej w koncu)!!! to az miloby wyjsc na ulice :) taka jest rzeczywistosc! Polki nie dbaja o siebie! zaloze sie ze te nie grzeszace uroda maja tu najwiecej do powiedzenia!!! :) jak zwykle!