Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Marcela

czy ktos zakupil nawilzacz powietrza dla dobra dzidziusia?

Polecane posty

Gość mama Marcela

no wlasnie, zastnawiam sie czy nie kupic bo strasznie suche powietrze jest tu nawet w lecie a o zimie nie wspomnam i nie wiem jaki i czy to wogole msens jak sie ma kase tylko na taki najtanszy?

Hmmmm....z jednej strony to dobry pomysl, ale z drugiej wiesz,przyzwyczaisz dziecko a nie zawsze i wszedzie bedzie mozliwosc uzywania.

Ku[powałam zimą, trochę pomogło, Mały zaczął lepiej spać i my przy okazji też.

Gość a ja mysle tak
Jezeli dziecko nie ma skłnności do alergii to mozesz kupic

Gość nawilżacz jest dobry nie tylko
dla dzidziusia,ogólnie w naszych mieszkaniach jest zbyt sucho i dorosli też powinni zwilzać powietrze dla swojego lepszego samopoczucia a i niekiedy zdrowia(krtań,skóra itp)

Gość mama Marcela
no o korzysciach to mniej wiecej wiem ale nie wiem jaki mam kupic zeby nie wydac bez sensu pieniedzy?

Ja kupiłam od razu. Tym bardziej, że mój maluch już w 3 tygodniu życia miał katar. Stosuję go zawsze w zimie. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. I pamiętaj, że jeżeli szukasz jakiegoś produktu w najniższej cenie to używaj porównywarki cenowej CoZaCena.

Gość Tekstualna
ja kupiłam, pediatra polecal. taki na nfz nie poleci domowych sposbów, ale jesteśmy pod prywatną opieką i nam zasugerował zakup. dzidzia super śpi bez problemu, nie ma problemów z katarkami i wszystkim innym domownikom też służy model: oskar stadler form